Vaude

Vaude tassen zijn gegarandeerd duurzaam

Wereldwijd staat Vaude bekend vanwege de duurzame productie van al hun producten. Tijdens de productieprocessen wordt alles afgestemd op zo goed mogelijke omstandigheden voor zowel mens als natuur te creëren.


Toon filters
Hij vernoemde het merk naar zichzelf, VD, ofwel, Vaude. Logisch ook; deze stap was een langgekoesterde droom van Von Dewitz. Zijn sprong in het diepe pakte goed uit; door zich te richten op innovatieve ontwerpen en hoogwaardige producten, lukte het hem om zich door de jaren heen te vestigen als specialist op het gebied van reis- en rugtassen. De ontwerpen zijn vaak kenmerkend voor Vaude, maar vervelen eigenlijk nooit.

Goed voor het milieu

Een van de kernwaarden van Vaude is zorg voor het milieu. Bij de productie van de tassen wordt dan ook goed rekening gehouden met het milieu. Ook de sociale betrokkenheid van het merk is groot; het merk doet er alles aan om 'fair' te produceren. Op die manier wordt niet alleen een visueel aantrekkelijk product neergezet, maar ook een product dat ethisch aantrekkelijk is. Voor Bagageonline.be zijn dit allemaal redenen om Vaude in grote aantallen op te nemen in het assortiment. Of u nu gaat voor een reistas, een zakelijke tas, een schoudertas, een rugtas of gewoon wat reisaccessoires bij ons kunt u het allemaal vinden. Selecteer op model of bekijk gewoon alle mogelijkheden die er zijn. Laat u verrassen door de vele opties én de aantrekkelijke prijzen.

Bestel nu uw tas

Bagageonline.be is dé specialist in tassen en bagage en ook hét adres om uw bestellingen te plaatsen. Bij Bagageonline.be betaalt u namelijk nooit te veel. Onze artikelen zijn scherp geprijsd, wij rekenen geen verzendkosten en als u besluit om uw bestelling binnen de zichttermijn van 14 dagen terug te sturen, dan hoeft u daar ook geen cent extra voor te betalen. Dat is fijn, want miskopen zijn zo uitgesloten.