Handbagage reistassen

Ruim assortiment reistassen voor handbagage

Gaat u binnenkort een weekendje weg of neemt u maar weinig spullen mee het vliegtuig in? Dan is een trendy reistas voor uw bagage natuurlijk onmisbaar. U kunt er al uw benodigde spullen in kwijt, ze zijn licht in gewicht, flexibel en uiterst functioneel.


Toon filters
Eastpak Tranverz S Trolley Gulf Blue
Onze keuze
Eastpak Tranverz S Trolley Beat Black
Onze keuze
Eastpak Tranverz S Trolley Black TSA
Onze keuze
97%
Eastpak Tranverz S Trolley Black TSA
€ 104,00 € 130,00
Eastpak Tranverz S Trolley Constructed Khaki
Onze keuze
Eastpak Tranverz S Trolley Crafty Jeans
Onze keuze
Eastpak Tranverz S Trolley Bold Next
Onze keuze
Eastpak Tranverz S Trolley Camo TSA
Onze keuze
97%
Eastpak Tranverz S Trolley Camo TSA
€ 104,00 € 130,00
Herschel Novel Reistas Arrowwood
-25%
80%
Herschel Novel Reistas Arrowwood
€ 74,96 € 99,95

Bagageonline is het adres voor de aankoop van een betaalbare nieuwe reistas voor uw handbagage en biedt volop keuze in soorten en maten. Bekijk onze collectie en bestel een nieuwe reistas voor uw handbagage eenvoudig online.

Een hippe en praktische reistas voor in het vliegtuig

Een reistas voor uw handbagage ziet er natuurlijk niet alleen trendy uit, maar is ook enorm praktisch. Reistassen en koffers zijn veelal voorzien van de nodige opbergvakken om al uw bagage in op te bergen. Denk bijvoorbeeld aan reisdocumenten, bepaalde medicijnen, een kleine laptop en sieraden of aparte compartimenten om kleding gescheiden te houden. Bij Bagageonline bieden we reistassen voor handbagage van diverse topmerken waaronder Samsonite en Delsey. En dat tegen de scherpste prijs.

Tips voor de aankoop van een handbagage reistas

Bij de aankoop van een reistas voor de handbagage is het altijd prettig om wat tips te krijgen. Zo weet u zeker dat u de juiste tas koopt voor in het vliegtuig. Wij hebben een aantal tips voor u verzameld: Wilt u een handbagage reistas in flexibele of harde vorm Er zijn handige trolley's, lichtgewicht koffers of tassen voorzien van hengsels. Aan u de vraag wat uw voorkeur heeft Zijn er voldoende opbergvakken aanwezig? Hoeveel geld wilt u er aan uitgeven? Is er een merk of kleur die u aanspreekt?

Gebruik bovenstaande aandachtspunten in de zoektocht naar uw nieuwe reistas en neem vrijblijvend contact op met de klantenservice voor een persoonlijk advies.

Tip: Lees op de website van uw vliegmaatschappij wat de regelgeving is rondom bijvoorbeeld vloeistoffen in het vliegtuig.

Bestel uw handbagage reistas online

Gaat u binnenkort met het vliegtuig weg en heeft u een reistas gevonden in onze shop? Bestel hem dan direct online en profiteer van verschillende aantal voordelen. Zo wordt uw bestelling gratis verzonden en kunt u een aankoop kosteloos retourneren als deze toch niet aan uw verwachtingen voldoet. Daarnaast heeft u een bestelling die u voor 23:59 uur plaatst al de volgende werkdag in huis. Volop voordelen voor u als klant.

Het team van Bagageonline wenst u een prettige reis!