Herschel Rugtassen

Breed assortiment Herschel rugtassen

In Nederland is Herschel inmiddels al bijna net zo bekend als in het buitenland - en dan met name in Canada, waar het merk vandaan komt. Herschel staat bekend als een duurzaam, creatief en inspirerend merk.

Toon filters
Herschel Retreat Rugzak Khaki Green
-50%

Dat blijkt duidelijk uit de Herschel tassen: die hebben allemaal een unieke, eigen uitstraling en kunnen een leven lang mee gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Bagageonline de rugtassen van dit merk heeft opgenomen in haar assortiment. De naam Herschel is afkomstig van het kleine dorpje waar de wortels van het merk liggen, het plaatsje waar vandaag de dag slechts 30 mensen wonen en waar maar liefst drie generaties van de familie van de oprichters zijn opgegroeid. Het merk is echter allesbehalve klein gebleven: dat produceert vandaag de dag hoogwaardige rugzakken, tassen, reisproducten en accessoires.

Herschel rugzakken voor iedereen

Wie een Herschel rugzak wil kopen, is bij Bagageonline aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over een breed assortiment Herschel, voor alle smaken. U kunt gemakkelijk uw keuze maken uit de verschillende Herschel rugzakken door gebruik te maken van de filteropties aan de linkerkant van de pagina. Heeft u bijvoorbeeld vaak uw laptop mee? Vink dan het vakje met de afmetingen van uw laptop aan, zodat u zeker weet dat deze past. Heeft u een voorkeur voor een kleur? Dan kunt u dat ook eenvoudig aangeven.

Altijd extra voordelig

Bij Bagageonline kunt u altijd rekenen op veel voordeel. Zo verkopen wij Herschel rugtassen tegen aantrekkelijke prijzen én brengen wij geen verzendkosten in rekening. Heeft u een tas besteld, maar gaat u toch liever voor een andere kleur? Dan hoeft u ook voor de retourzending helemaal niets te betalen. Zo wordt bestellen bij Bagageonline nog makkelijker. Plaats vandaag nog voor 23:59 uur uw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze morgen bij u thuisbezorgd wordt.