Kinderkoffers

Kinderkoffer op maat

Reizen kan behoorlijk vermoeiend zijn. Voor kinderen zijn de meeste reizen al snel te lang; het eindpunt is niet duidelijk en dat kan veel frustratie opleveren. Gelukkig zijn er manieren om het reizen ook voor de kleintjes leuk te maken. Betrek ze bij de hele reis en laat ze hun eigen mooie kinderkoffer inpakken.


Toon filters
Pagina
Pagina

Een kinderkoffer is een compacte koffer in een leuke vorm of met een leuke afbeelding. Denk bijvoorbeeld aan een grappige koffer in de vorm van een brandweerwagen, of eentje in de vorm van een lieveheersbeestje. Kinderkoffers zijn leuk om te geven en kunnen keer op keer gebruikt worden. U hoeft er niet verbaasd van op te kijken als de koffer zelfs al ingepakt klaar staat, voor u weg wilt gaan! Een mooie kinderkoffer voor uw kind schaft u aan bij Bagageonline; uit dit brede assortiment kan iedereen iets passends kiezen!

Voordeel van kinderkoffers

Kinderkoffers zijn niet alleen leuk om te zien, ze zijn ook heel handig. Iedere passagier mag namelijk eigen bagage meenemen. In de meeste gevallen dragen de ouders dit, waardoor het aantal stuks bagage vaak aanzienlijk afneemt. Soms betekent dat dat bepaalde dingen niet mee kunnen. Door een kinderkoffer te gebruiken, kunnen kinderen op een speelse manier ook wat bagage meenemen. Natuurlijk stopt u de kinderkoffers vol met de meest lichte bagage, zodat het gemakkelijk te tillen is. Dat tillen is overigens in de meeste gevallen niet eens nodig; veel van de kinderkoffers die verkocht worden bij Bagageonline zijn voorzien van handige wieltjes. Dankzij een mooi handvat kunnen ze eenvoudig voortgetrokken worden. Voor wat extra opbergruimte kan in sommige gevallen zelfs een bijpassende rugtas aangeschaft worden. Reizen is nooit eerder zo leuk geweest!

Uit voorraad leverbaar

Heeft u een mooie kinderkoffer gezien? De meeste koffers zijn uit voorraad leverbaar. Als dit het geval is en uw bestelling is op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst, dan kunnen wij ervoor zorgen dat deze de volgende dag al bij u afgeleverd wordt. Als een langere levertijd van toepassing is, dan kunt u op de site bij de artikelinformatie precies nalezen hoe lang het duurt voor de kinderkoffer afgeleverd wordt.