9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 19731 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending Gratis retourneren

Koffersloten

Bescherm uw bagage met een kofferslot van Bagageonline

Het geldt als algemeen advies dat u tijdens het reizen goed op uw bagage moet letten. Zowel op het moment dat u uw koffer nog in het zicht heeft, maar ook daarna wanneer de bagage richting het bagageruim vertrekt. Een manier om uw bagage te beveiligen tegen inbraak is het gebruik van een kofferslot. Bagageonline heeft een ruim aanbod aan diverse kofferslotjes waarmee u veilig op reis kunt. Kijk hieronder snel voor het aanbod en bestel uw kofferslot eenvoudig online!

Toon filters
Sorteer op:

Artikelen 1 tot 18 van 18 in totaal

Sorteer op:

Artikelen 1 tot 18 van 18 in totaal

TSA slot: altijd veilig

Tijdens het reizen wordt altijd geadviseerd om goed op uw bagage te letten. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor de momenten waarop uw bagage in het zicht is, maar ook voor de momenten waarop dat niet zo is. U kunt uw bagage bijvoorbeeld tijdens de vlucht vergrendelen met een slot. Dit is echter niet altijd effectief. Douanes van bepaalde landen, waaronder de Verenigde Staten, bekijken alle koffers die langskomen. Als u uw koffer vergrendeld hebt met een gewoon slot, dan breken ze dit open. Uw bagage is daarna niet meer beschermd. Een TSA slot is dan een betere optie. Een TSA slot kan namelijk met een speciale loper geopend worden, waardoor het slot niet kapot gemaakt hoeft te worden.

U koopt een TSA slot voor uw bagage bij Bagageonline.be. Kies bijvoorbeeld voor de kwaliteit van Samsonite of het voordeel van Line.

Voordelen van TSA sloten

TSA sloten hebben veel voordelen boven gewone sloten. Het belangrijkste voordeel is dat het bij de douane gewoon geopend kan worden. TSA sloten zijn over het algemeen niet veel duurder dan gewone sloten, dus om het geld hoeft u het niet te laten. Zeker niet als u bestelt bij Bagageonline.be, waar u voor net wat meer dan tien euro al een keuze kunt maken uit verschillende TSA sloten. Een ander groot voordeel van TSA sloten is dat ook andere onbevoegden niet zomaar bij uw spullen kunnen komen. U kent alleen de code en hebt de sleutel, dus u bent ook de enige die de koffer open kan maken.

Plaats meteen uw bestelling

Gaat u binnenkort op vakantie en wilt u uw spullen graag extra beschermen? Bestel dan vandaag nog een TSA slot, bijvoorbeeld aangevuld met een kofferriem. Als uw bestelling voor 22:00 bij ons binnen is, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bezorgd wordt. U hoeft niet bang te zijn voor onverwachte kosten; bij ons betaalt u geen verzendkosten en hoeft u ook niets te betalen voor het retourneren van uw bestelling, mocht het product toch niet helemaal bevallen.