Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17870 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Degelijke Samsonite reistassen

Wie aan reizen denkt, denkt al snel aan Samsonite. Een Samsonite reistas is een reistas voor het leven; de kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling zijn elementen waarop u nooit uitgekeken raakt. Maar waar vindt u een reistas die op alle punten voldoet aan uw wensen en eisen? Bij Bagageonline.be natuurlijk. Bagageonline.be is specialist in tassen en koffers en biedt een regelmatig wisselend, breed assortiment.

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 32 van 140 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Samsonite reistassen afhalen of verzenden

Als u uw Samsonite reistassen het liefst zo snel mogelijk in huis wilt hebben, dan besteld u bij Bagageonline.be. Wij versturen binnen Nederland, België en Duitsland gratis. Als uw Samsonite reistas op voorraad is, dan kunnen wij deze dezelfde dag nog versturen en heeft u hem de volgende dag al in huis.

Bestelling volgen

Als u kiest voor verzenden, dan kunt u de route van uw Samsonite reistassen volgen met behulp van de track & trace code die wij u per e-mail toesturen. Zo weet u ongeveer wanneer u de reistassen kunt verwachten en kunt u hier rekening mee houden. Zo hoeven eventuele reisplannen geen vertraging op te lopen.