American Tourister Koffers

American Tourister koffers: supersterke lichtgewichten

American Tourister is één van de grootste bagagemerken in de wereld. Kenmerkend zijn de lichtgewicht koffers die ook nog eens erg sterk blijven. Trendy designs, maar nooit over de top waardoor ze bij een groot publiek goed in de smaak vallen.


Toon filters
Pagina
American Tourister Soundbox Spinner 55 Expandable Magenta
- 13%
American Tourister Soundbox Spinner 77 Expandable Lavender
- 10%
American Tourister Soundbox Spinner 67 Expandable Lavender
- 11%
Pagina

Sinds 1933 maken ze al koffers bij American Tourister. Lange tijd waren dit alleen harde koffers maar in de jaren 80 kwamen er ook zachte, flexibele koffers bij omdat de vraag hiernaar steeds groter werd. In de jaren 90 werden de successen zo groot dat Samsonite het bedrijf heeft overgenomen.

Meer informatie over de American Tourister koffers

Voor de productie van de harde koffers maken ze gebruiken van materialen als polypropyleen, polycarbonaat en ABS. Ze proberen hun koffers altijd zo licht mogelijk te houden, maar daarmee niet in te boeten op de sterkte. Vooral met vliegreizen krijgt je bagage wat te voorduren. American Tourister heeft vele koffers met een harde schaal. Zo is er de Bon Air van polypropyleen: ultralicht maar supersterk! Ander voorbeeld van harde koffers is Soundbox. Voel je meer voor een koffer die flexibeler is en meer opbergvakjes heeft? Neem dan eens een kijkje bij de zachte koffers van American Tourister.

American Tourister koffers online kopen bij Bagageonline

Op werkdagen voor 22:00 uur bestellen betekent dat je je koffer van American Tourister de volgende dag al op het gewenste adres geleverd kunt krijgen en de verzendkosten komen voor onze rekenen bij adressen in Nederland en België.

Via onze webshop trachten we je zo goed mogelijk te informeren over al onze producten maar het kan natuurlijk zo zijn dat nog niet al je vragen zijn beantwoord. Schroom dan niet op contact met ons op te nemen, want onze klantenservice helpt je graag.

Naast American Tourister kun je bij Bagageonline terecht voor koffers van vele andere merken. We zijn namelijk ook officieel dealer van merken als Samsonite en Delsey