Als u gaat vliegen is het belangrijk om te weten welke regels er gelden. Vliegt u met Corendon en wilt u zeker weten welke handbagage koffer mee mag in het vliegtuig. Bekijk dan hieronder alle regels.

Welke koffer mag ik meenemen als handbagage bij Corendon?

Wanneer je met Corendon Dutch Airlines vliegt, mag je handbagage alleen bestaan uit een trolley of rugzak van maximaal 8 kg met een maximale afmeting van 55x40x25 cm. Als je een rugtas bij jedraagt of een losse laptop dient deze bij het inchecken in de koffer gedaan te worden.

  • 1 stuk handbagage van maximaal 55 x 40 x 25 cm inclusief handgrepen en wielen.

Bekijk hier onze Corendon handbagage koffers

Deze koffers zijn geschikt als handbagage voor Corendon.

Welke regels gelden er voor ruimbagage bij Corendon?

Ruimbagage is tegen betaling bij te boeken en moet voldoen aan de volgende afmetingen. Max. 89 cm hoog en 115 cm breed. Je mag tegen betaling maximaal 3 stuks bagage per persoon meenemen, elk stuk mag niet meer dan 32 kg wegen.

  • De afmetingen van een gewone koffer zijn maximaal 89x115 centimeter (B+H)
  • Eén stuk ruimbagage mag maximaal 32 kilo wegen

Als je met meerdere passagiers binnen één boeking reist, mag je het totale bagagegewicht verdelen. Reis je bijvoorbeeld met twee passagiers en heb je ieder twintig kilo gereserveerd, dan mag je in de ene koffer vijftien kilo en in de andere koffer vijfentwintig kilo vervoeren.

Zolang je niet bent ingecheckt, kun je via Corendon voordelig je ruimbagage boeken.

Bekijk hier koffers van 71-79 cm

Deze koffers zijn geschikt als ruimbagage bij Corendon.

Actuele informatie over de richtlijnen van Corendon?

Uiteraard is het handig om ook op de site van Corendon te kijken. Je wilt natuurlijk altijd zeker weten dat de voorwaarden niet gewijzigd zijn. 

Bovenstaande regels kunnen wijzigen, de meest actuele informatie staat op uw reisbescheiden. Onze disclaimer is van toepassing.