Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 17234 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Koffers online kopen begint bij Bagageonline.be

Iedere trip is weer een nieuw avontuur, of u nu regelmatig reist of juist voor de eerste keer op reis gaat. Bij Bagageonline.be weten we dat een goede voorbereiding het halve werk is. Wij helpen u graag bij uw keuze voor een koffer. Een koffer die aansluit bij uw vakantie, uw budget en uw persoonlijke wensen. Daarnaast adviseren we u ook graag zodat u zonder stress kan beginnen aan uw reis.

Artikelen 1 tot 32 van 1516 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 48

Artikelen 1 tot 32 van 1516 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 48

Veilig, beschermd en flexibel op reis

Als u met het vliegtuig op reis gaat raden wij u aan een harde koffer te kopen: harde koffers zijn gemaakt van materialen die wel tegen een stootje kunnen. Uw spullen zijn dan veilig en beschermd wanneer het er bij het inruimen of uitladen op het vliegtuig ruw aan toe gaat. Zachte koffers zijn juist weer handig voor als u met de auto weg gaat; u kunt ze dan goed aanduwen in de achterbak. 
Het is in alle gevallen handig te kiezen voor een koffer met een slot en/of gebruik te maken van een kofferriem: u weet nooit wie er op een onbewaakt ogenblik bij uw spullen kan. Als u een koffer koopt let er dan op of de koffer een TSA-slot heeft. Deze sloten zijn verplicht als u een keer naar Amerika wilt reizen: de douane heeft een speciale loper om deze sloten te openen zonder uw koffer open te breken. Bij een ander type slot bestaat de kans dat ze het slot zullen forceren waardoor het zijn functie verliest.

Een geschikte koffer voor op vakantie

Gaat u op (een korte) vakantie? Ook voor deze gelegenheid heeft Bagageonline.be een ruim aanbod kwalitatieve koffers van verschillende materialen en voor een mooie prijs. Over het algemeen geldt: hoe groter de koffer, hoe meer u meeneemt! Voor een vakantie van een weekje is voor onze klanten meestal een koffer van gemiddeld formaat voldoende: u kunt hier gemakkelijk een aantal vakantieoutfits in kwijt. Voor de degenen die – voor het geval dát - het liefst zo veel mogelijk meenemen, raden wij een extra grote koffers te kopen van 77-85 cm. Deze grote koffers zijn ook geschikt als u meerdere weken onderweg bent of bijvoorbeeld met uw gezin op vakantie gaat. U stopt dan alles in één koffer; dat scheelt een hoop gesjouw.

Een aantal tips bij het inpakken van uw koffer voor op vakantie:

 • Rol uw kleding op. Het neemt minder ruimte in beslag en uw kleding kreukt niet;
 • Kies voor een aantal kledingsets als basis en vul ze aan met accessoires. Dit scheelt veel gewicht en u kunt gemakkelijk van stijl wisselen;
 • Plaats de schoenen die u meeneemt op reis langs de zijkant van uw koffer, met de zool naar de rand;
 • Gebruik vacuüm zakken als u extra veel kleding wilt meenemen in uw koffer;
 • Leg boeken en tijdschriften onderin. Ze beschermen uw andere spullen;
 • Vergeet niet een laatste check uit te voeren. Bent u niets vergeten?

Koffers geschikt voor een zakentrip


Gaat u op een korte zakentrip? Dan is het van belang een compacte koffer aan te schaffen met een neutrale en professionele uitstraling. Ideaal zijn lichte, compacte koffers met een beschermlaag voor uw laptop. De merken Samsonite en Rimowa hebben beiden een hoogwaardige lijn met koffers speciaal voor zakenreizen. Dit type koffers kunt u meenemen als handbagage in het vliegtuig en u kunt er naast uw laptop ook uw dagelijkse toiletspullen in kwijt. Ons advies is om voor een korte business trip niet teveel kleding mee te nemen in uw koffer. Zakelijke hotels hebben vaak een laundry service: als u hier gebruik van maakt scheelt dit u een hoop inpakstress én hoeft u zich geen zorgen te maken over gekreukelde jasjes en overhemden. Wilt u toch een extra pak meenemen? Dan raden wij u aan een handige kledinghoes of -tas aan te schaffen: wij hebben diverse modellen voor u van de merken Samsonite en Tumi. Voor een korte periode is een trolley voldoende, maar als u langer dan één week op zakentrip gaat, dan raden wij u aan om naast een trolley ook een grotere koffer te kopen met ruimte voor extra kleding.

Wielen onder uw koffer

Tenslotte is het raadzaam om - in verband met de stabiliteit en gemakkelijk vervoer – bij een grote koffer te kiezen voor vier wielen. Een extra grote koffer kan namelijk erg zwaar worden en dat kan belastend zijn voor uw rug. Met vier wielen hoeft u uw koffer niet over het zwaartepunt heen te tillen en spaart u uw rug. Bij kleinere koffers kunt u kiezen uit twee of vier wielen; net wat u prettig vindt.

Het team van Bagageonline.be wenst u veel plezier op uw reis!