Secrid

Secrid wallet

Het betaalverkeer heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Contant geld verdwijnt steeds meer uit de portemonnees doordat betalen met je pas steeds eenvoudiger wordt door het contactloos betalen.


Toon filters
Pagina
Pagina

De pashouders van Secrid

Als gezegd vormt de Cardprotector de basis van de Secrid lijn. Dit is de aluminium behuizing waarin je je passen op kunt bergen. Deze is uitstekend op zichzelf te gebruiken. Je passen blijven goed op hun plaats en zullen daardoor niet buigen of breken. Deze behuizing is verder voorzien van een beschermende laag die ongewenst uitlezen tegengaat.

Wil je extra ruimte voor wat bankbiljetten en/of visitekaartjes? Dan is de Cardslide een geschikt product. Dit model van Secrid is een Cardprotector, maar dan met een Slide en Moneyband erbij. De Slide biedt de extra ruimte en de Moneyband zorgt ervoor dat de Slide op zijn plek blijft op de Cardprotector.

Daarnaast heeft Secrid ook designs ontworpen met portemonnee look en functies. Dit zijn de Mini Wallet, Slim Wallet en Twin Wallet. Eenvoudig gezegd zijn dit Cardprotectors met een lederen hoes. Op deze manier bieden ze extra ruimte voor bijvoorbeeld bankbiljetten en/of visitekaartjes. Ondanks de toevoeging van een lederen hoes, blijven ook deze modellen nog steeds erg compact. Allen verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen.

Secrid vind je bij Bagageonline

Bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur bij ons worden geplaatst worden dezelfde dag nog verwerkt. Je Secrid wallet wordt de volgende dag op het gewenste adres afgeleverd. Voor verzending binnen Nederland of naar België en Duitsland betaal je geen verzendkosten. Bij Bagageonline vind je een grote collectie Secrid artikelen die we allemaal op voorraad hebben.

Naast Secrid kun je bij ons ook terecht voor portemonnees van andere merken.