Secrid

Secrid wallet

Het betaalverkeer heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Contant geld verdwijnt steeds meer uit de portemonnees doordat betalen met je pas steeds eenvoudiger wordt met contactloos betalen. Een dikke portemonnee vol kleingeld is verleden tijd, een Secrid wallet is de toekomst!.


Toon filters
Secrid Mini Wallet Portemonnee Sparkle Silver
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Cubic Black-Red
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Fuel Black-Red
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Sparkle Red
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Crisple Ochre
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Crisple Purple
Onze keuze
Secrid Mini Wallet Portemonnee Saffiano Navy
Onze keuze

Voor iedereen een Secrid portemonnee 

Voor een portemonnee, (slim) wallet of bank kaarthouder ben je bij Secrid aan het goede adres. Dit merk specialiseert zich in industriële portemonnees die makkelijk in je broekzak passen. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en worden in Nederland gemaakt. Tijdens het productieproces wordt rekening gehouden met de mens en het milieu. Zo’n 20 jaar geleden werd het bedrijf bekend met de cardprotector, inmiddels zijn er meer producten bijgekomen.

Veilige kaarthouder voor (bank)pasjes

Betaal je voornamelijk met bankpassen of creditcards? Of zoek je een veilige plek om jouw ID-bewijs en klantenkaarten op te bergen? Dan is de Secrid kaarthouder een slimme keuze voor jou. Dit product beschermt de kaarten tegen buigen, breken en ongewenste draadloze RFID- en NFC-communicatie. 

Goed om te weten: deze cardprotector kaarthouder heeft ruimte voor maximaal zes kaarten, waarvan één met verdikte letters. Denk hierbij aan een creditcard. 

Een ander pluspunt is het goede ontwerp van de kaarthouder. Dankzij het handige schuifmechanisme, gaan je kaarten trapsgewijs naar buiten en heb je ze snel uitgeschoven. En dankzij het strakke ontwerp is het een van de meest minimalistische cardprotectors van het moment.

Extra ruimte met de cardslide

Wil je extra ruimte voor wat bankbiljetten? Dan is de Cardslide een geschikt product. Dat is een cardprotector met een slide en moneyband erbij. De slide biedt extra ruimte en de moneyband zorgt ervoor dat de slide op z’n plek blijft. Ondanks de ruimte is de cardslide maar 8 mm dik. Niet voor niets heeft dit ontwerp de Red Dot Design Award gewonnen!

Vele soorten Secrid wallets

Secrid heeft ook cardprotectors die wat meer op een traditionele portemonnee lijken. Dit zijn de Secrid mini Wallet, Secrid slim Wallet en Secrid Twin Wallet, deze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en uitvoeringen. Deze kaarthouders hebben een leren hoes, waardoor er meer ruimte is voor visitekaartjes, een parkeerkaart of een foto. Ondanks de toevoeging van de leren hoes, is het ontwerp erg compact.

Bestel Secrid bij Bagageonline

Bij Bagageonline vind je een grote collectie Secrid-artikelen die we allemaal op voorraad hebben. Bestel je op werkdagen voor 22:00, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verwerkt. Je wallet, portemonnee of kaarthouder wordt de volgende dag afgeleverd. Voor verzending binnen Nederland, naar België of naar Duitsland betaal je geen verzendkosten. Naast Secrid kun je bij ons ook terecht voor portemonnees van andere merken.