Fjällräven Rugtassen

Fjällräven rugtassen - met het bekende Zweedse poolvosje

De rugtassen van Fjällräven zijn sterk en gemaakt van duurzame materialen. Naast het iconische model Kanken hebben ze door de jaren heen steeds meer rugtassen gelanceerd. Door de grote hoeveelheid kleuren die ze uitbrengen weet je zeker dat jouw favoriete exemplaar erbij zit!


Toon filters
Fjällräven Kanken Rugzak Pastel Lavender
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Forest Green
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Mint Green
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Frost Green
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Black
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Black
€ 69,90 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Acorn
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Acorn
€ 71,90 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Fog-Pink
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Deep Red
Onze keuze
Fjällräven Kanken Laptop 13" Rugzak Fog
-20%
Fjällräven Kanken Rugzak Light Oak
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Sky Blue / Light Oak
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Ox Red
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Ox Red
€ 71,90 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Sky Blue
Onze keuze

Leuk weetje: de oprichter van Fjällräven - Ǻke Nordin - was gefascineerd van poolvossen. Dit vanwege hun veerkracht en vindingrijkheid. Dit heeft hij als basis voor zijn merk genomen: Fjällräven betekent namelijk poolvos in het Zweeds en ook in het beeldmerk zie je dit beestje terugkomen.

Duurzame Zweedse rugtassen

Fjällräven heeft een duidelijke missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten met mens, dier en natuur als inspiratiebronnen. De eerste rugtas die ze maakten was de Kanken en is sinds 1978 (nagenoeg) onveranderd gebleven. Vanuit dit model zijn ook de Re-Kanken en de Kanken No. 2 ontstaan. Eerstgenoemde is gemaakt van volledig gerecycled materiaal en laatstgenoemde is extra sterk door de samenstelling van polyester en katoen.

De Greenland, Foldsack No.1 en Raven 20 zijn andere rugtassen van Fjällräven waarvoor je bij ons terecht kunt. Allen tassen die uitermate geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze gaan jaren mee en zijn daarom uitermate populair als schooltas.

Fjällräven rugtassen vind je bij Bagageonline

Enthousiast geworden van de collectie Fjällräven rugtassen bij Bagageonline? Bestellen is eenvoudig en je hebt je tas – bij bestellingen op werkdagen voor 22:00 uur - de volgende dag al in huis! Verzending is gratis binnen Nederland, België en Duitsland.

Naast Fjällräven vind je bij Bagageonline ook rugtassen van merken als Eastpak, Herschel en Dakine. Neem contact op met onze klantenservice wanneer je vragen hebt.