Secrid Twin Wallet

Secrid Twin Wallet

De Secrid Twin Wallet is de grootste portemonnee van Secrid, maar nog altijd compact. In de 2 cardprotectors en de leren hoes kunnen tot wel 12 passen opgeborgen worden. De aluminium behuizing beschermt de pasjes tegen buigen, breken en ongewenst uitlezen.


Toon filters

Wallets voor betaalpassen

Secrid is een Nederlands product waarvan de roots in de jaren 90 liggen. De oprichters zagen dat het betaalverkeer veranderde, en die ontwikkeling is de laatste jaren alleen maar sneller gegaan! Naast betaalpassen, zoals de pinpas en creditcard, hebben veel mensen een identiteitsbewijs, OV-chipkaart en bedrijfspas van hetzelfde formaat. De pasjes stapelen zich dus op. Maar dankzij het exclusieve ontwerp van Secrid wallets, zitten de passen veilig opgeborgen en haal je ze er met één simpele beweging uit.

Heb je veel pasjes? Ga voor de Twin Wallet!

De grootste wallet van Secrid biedt dubbel zoveel ruimte. Hier zitten twee cardprotectors in, die je passen beschermen tegen buigen, breken en digitale diefstal. De aluminium behuizing blokkeert namelijk alle ongewenste RFID- en NFC-signalen. Wel kun je de achterste kaart in de houder contactloos gebruiken, zonder de pas te verwijderen. Het signaal is namelijk sterk genoeg om de pas zelf te gebruiken, maar te zwak kom op afstand uit te lezen.

In de leren hoes is ruimte voor vier extra passen en briefgeld, bonnetjes enzovoorts. Je sluit de portemonnee af met een handige drukknop. De afmetingen van de Twin Wallet zijn 70 mm breedte en 25 mm dikte. Dat is twee keer zo klein als een traditionele portemonnee met dezelfde inhoud.

De Secrid Twin Wallet kopen? Dat kan eenvoudig en snel bij Bagageonline

Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en je bestelling wordt nog dezelfde dag verwerkt. Dan heb je jouw Secrid portemonnee de volgende dag al in huis! Voor afleveradressen in Nederland, België en Duitsland betaal je geen verzendkosten.

Heb je nog vragen voordat je je bestelling plaatst? Dan mag je altijd even contact opnemen met onze klantenservice van Bagageonline. We zijn bereikbaar per mail, chat en telefoon om je vragen te beantwoorden.

Bij Bagageonline vind je ook de andere modellen van Secrid, waaronder de Mini Wallet en Slim Wallet.