Aktetassen

Een representatieve aktetas

In uw baan wilt u natuurlijk altijd professioneel voor de dag komen. Dit kan met een zakelijke aktetas. Deze ziet er niet alleen representatief uit, maar is ook super praktisch. Bij ons vindt u altijd een tas die voldoet aan uw wensen en behoeften.


Toon filters
Piquadro Harper Laptop 15"/ iPad 12,9" Briefcase Tobacco
- 30%
Rains Texel Tech Bag Laptoptas 15" Black
Op voorraad
Rains Texel Tech Bag Laptoptas 15" Black
€ 135,00
NIEUW
Piquadro Black Square Duffle Laptop 15"/ iPad Pro 9.7"/ iPad 11" Mahogany
- 25%
Piquadro Black Square Duffle Laptop 15"/ iPad Pro 9.7"/ iPad 11" Black
- 25%

Waar let u op bij de aanschaf van een aktetas?

Elke persoon is anders en heeft een eigen smaak. Juist daarom is het verstandig uw wensen vooraf in kaart te brengen. Dit helpt u bij het vinden van een geschikte tas. Wij helpen u graag hierbij door u een aantal vragen te stellen:

• Welke van onze aktetassen heeft uw voorkeur?
• Hoeveel documenten wilt u erin vervoeren, oftewel: welke grootte is gewenst?
• Hoe belangrijk vindt u de uitstraling van de tas?
• Heeft een bepaald merk uw voorkeur?
• Wat is het budget dat u hiervoor heeft gereserveerd?

Welke merken aktetassen?

Een aktetas van Bagageonline is verkrijgbaar in diverse topmerken. Zo weet u zeker dat u een aankoop doet die kwaliteit uitstraalt. Sommige tassen hebben zelfs een speciaal vak waarin u uw laptop kwijt kunt. Enkele merken die u aantreft in ons assortiment zijn bijvoorbeeld Plevier en Burkely. Voor elk budget hebben wij een passende akte tas. Vind daarom een tas die voor u goed betaalbaar is. Welk merk heeft uw voorkeur?

Een lederen aktetas die bij u past

Wij vinden het belangrijk dat u een tas vindt die bij u past. Daarom zijn onze tassen verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een akte tas die compleet uit leer bestaat? Daarmee straalt u absolute klasse en professionaliteit uit. Wilt u uw laptop of documenten altijd veilig bewaren? Verschillende aktetassen zijn uitgerust met een cijfer- of sleutelslot. Handig als u veel onderweg bent met bijvoorbeeld het vliegtuig of de trein.

Voordelen bij online bestellen

Is het uw wens om representatief voor de dag te komen met een akte tas? Dan bent u bij Bagageonline aan het goede adres. Bij ons heeft u ruime keuze uit een veelzijdig aanbod. Een tas die u bestelt, verzenden wij altijd gratis. Wij nemen de verzendkosten voor onze rekening. U kunt een gekochte tas ook altijd kosteloos retourneren. Bagageonline levert uit een grote voorraad.

Wat u vandaag voor 22:00 uur bestelt, heeft u morgen al in huis. Vindt u het lastig om de juiste tas te vinden of heeft u een professioneel aankoopadvies nodig? Onze klantenservice helpt u graag verder!