Secrid Slim Wallet

Secrid Slim Wallet

Uiteraard voorzien van een aluminium Cardprotector met gepatenteerd mechanisme: met één simpele beweging heb je toegang tot je passen. Een Nederlands product met hoes van hoogwaardig leer.


Toon filters
Pagina
Pagina

Iedere wallet van Secrid wordt voorzien van een uniek serienummer als bewijs van echtheid. Door goede samenwerking met hun toeleveranciers heeft Secrid ervoor gezorgd dat hun wallets in Nederland gemaakt kunnen worden. In diverse sociale werkplaatsen worden de Secrid wallets vervolgens geassembleerd.

De slanke billfold variant van Secrid

De leren hoes van de Cardprotector is bij deze variant ruim gesneden, waardoor er ruimte is voor 6 extra passen. De aluminium behuizing zorgt ervoor dat je kaarten niet buigen of breken en beschermt je tegen het ongewenst uitlezen van RFID en NFC kaarten. De nieuwste bankpassen, maar ook creditcards en identiteitsbewijzen hebben chips die ervoor zorgen dat draadloze communicatie mogelijk is. Dit brengt voordelen met zich mee: zo kan je tegenwoordig bijvoorbeeld contactloos betalen. Maar er kleven ook nadelen aan: digitale diefstal. Secrid heeft echter met een beschermende laag ervoor gezorgd dat je passen veilig opgeborgen zitten in je portemonnee.

De Secrid Slim Wallet bestel je bij Bagageonline

Online bestellen bij Bagageonline is eenvoudig en veilig. Heb je vragen over onze producten of het besteltraject? Bel, mail of chat dan gerust met onze klantenservice. De Secrid Slim Wallet hebben wij op voorraad en kan daardoor snel bij je worden afgeleverd.

Bij Bagageonline vind je ook de andere modellen van Secrid: de Cardprotector, Cardslide, Mini Wallet en Twin Wallet.