Dakine Schooltassen

Dakine schooltassen, klaar voor iedere uitdaging!

Tijdens school of studie wilt u erop kunnen rekenen dat uw bagage als boeken en laptop goed beschermd zijn. Dakine schooltassen zijn gebouwd om iedere uitdaging aan te gaan! Het – van origine – merk voor extreme sporten kan met gemak de belasting van zware studiespullen aan.


Toon filters
Dakine Garden 20L Rugzak Slash Dot
-27%
100%
Dakine Garden 20L Rugzak Slash Dot
€ 39,95 € 54,95
Dakine Prom 25L Rugzak Slash Dot
-23%
Dakine Garden 20L Rugzak Jungle Palm
-27%
Dakine 365 Mini 12L Rugzak Woodrose
-14%
Dakine Campus S 18L Rugzak Rincon II
Onze keuze
Dakine Campus M 25L Rugzak Greyscale
Onze keuze
Dakine 365 Pack DLX 27L Rugzak Sparrow
-25%
Dakine 365 Mini 12L Rugzak Begonia
-25%

Dakine schooltassen – gebouwd voor kantoor of studie!

Dakine werd in de jaren 80 opgericht in Hawaii voor extreme sporters. De oprichter Kaplan wilde tassen maken waar surfers, snowboarders, mountainbikers, skateboarders, skiërs, windsurfers en kitesurfers op konden rekenen. Hij zorgde voor tassen waarmee de sporters zorgeloos hun uitrusting mee konden nemen. Met dit zelfde idee is Dakine ook tassen gaan maken voor studie en kantoor. Dakine tassen zijn stevig gebouwd met handige opbergvakken voor pennen, telefoon, bidon, laptop en andere spullen in op te bergen. Sommige hebben zelfs een geïsoleerd koelvak waarin eten de hele dag gekoeld blijft! Met een inhoud van 20 tot 30 liter dragen de Dakine schooltassen met gemak de zwaarste belasting. Alle Dakine schooltassen hebben gewatteerde schouderbanden, sommige zelfs een borstband, en zijn gemaakt van ventilerende materialen waardoor het dragen van een zware tas moeiteloos gaat!

Dakine schooltassen bestelt u bij Bagageonline

Bagageonline is hét adres voor een sterke schooltas van Dakine. Het iconische lifestylemerk heeft door de jaren heen een flinke schare trouwe fans verzameld. De nieuwste schooltassen van Dakine zijn uitermate geschikt voor zware bagage. De beste Dakine schooltassen vindt u op Bagageonline. De schooltassen bieden ruimte voor boeken en documenten, een laptop en andere bagage. Bij Bagageonline vindt u altijd de Dakine tas die past bij uw wensen.

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Heeft u morgen een Dakine schooltas nodig? Als u vandaag een Dakine tas in de webshop bestelt, heeft u deze morgen al in huis! Daarnaast betaalt u nooit verzendkosten en als u niet tevreden bent kunt u uw schooltas moeiteloos retourneren of ruilen. Met een Dakine schooltas zijn wij ervan overtuigd dat u bij ons een goede aankoop doet. Twijfelt u of de schooltas die u heeft gevonden de beste keuze is? Aarzel dan niet en neem contact met onze klantenservice.