Fjällräven Schooltassen

Fjällräven schooltassen

Het Zweedse merk Fjällräven is populair onder scholieren en studenten. Bij Bagageonline vind je een mooie collectie schooltassen van dit merk. Een laptop of tablet is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken en dus hebben ze bij FjallRaven ook van hun iconische Kanken rugtas varianten gemaakt met een gevoerd laptopvak.


Toon filters
Fjällräven Kanken Rugzak Graphite
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Black/Ox Red
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Mint Green
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Ochre
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Ochre
€ 75,96 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Pastel Lavender
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Frost Green
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Black
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Black
€ 75,96 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Fog-Pink
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Sky Blue / Light Oak
Onze keuze
Fjällräven Kanken Rugzak Light Oak
Onze keuze
Fjällräven Kanken Laptop 13" Rugzak Fog
-20%
Fjällräven Kanken Rugzak Acorn
Onze keuze
92%
Fjällräven Kanken Rugzak Acorn
€ 75,96 € 94,95
Fjällräven Kanken Rugzak Royal Purple
Onze keuze

De basis van Fjällräven ligt in de outdoor artikelen. De oprichter van het merk groeide namelijk op aan de Zweedse kust en hij merkte op dat de standaard rugtas niet genoeg comfort en functionaliteiten bood tijdens zijn avontuurlijke wandeltochten door bossen en bergen. In 1960 begon hij met de verkoop van backpacks met een aluminium frame: sterk en licht tegelijk en ideaal voor mensen die trektochten door de natuur willen maken.

Het outdoor merk ging ook schooltassen lanceren

Eind jaren 70 kwam FjallRaven met de Kanken rugtas. Er waren in die tijd in Zweden namelijk veel jonge kinderen met rugklachten die werden veroorzaakt door de schooltassen van die tijd. De hype van deze tas werd overgenomen door volwassenen. Dit zie je nu nog, doordat niet alleen scholieren, maar ook studenten zo’n FjallRaven rugtas kopen. Door de jaren heen verschenen er steeds meer tassen die ideaal zijn voor school of studie. Denk aan de Raven 20 en de Foldsack No. 1.

Je nieuwe Fjällräven schooltas vind je bij Bagageonline

Met een schooltas van Fjällräven haal je een trendy tas van uitstekende kwaliteit in huis. Bij Bagageonline versturen we de bestellingen die op werkdagen voor 22:00 uur geplaatst worden nog dezelfde dag. Je kunt dus snel gebruik maken van je nieuwe schooltas! Je betaalt ook geen verzendkosten wanneer het afleveradres in Nederland, België of Duitsland is.

Bagageonline is officieel dealer van Fjällräven. Dit betekent dat je voor de garantie bij ons terecht kunt en dat je bij ons een ruim aanbod aan producten van dit merk kunt vinden. Naast de vele tassen vind je ook diverse (reis)accessoires van Fjällräven bij Bagageonline.

Heb je nog vragen, stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Je kunt contact met ze opnemen via de telefoon, chat of e-mail.