Cabeau

Cabeau nekkussens: maximaal reiscomfort!

De revolutie in nekkussens is gestart door Cabeau! Dit nekkussen biedt alles wat je nodig hebt: voldoende steun in hoofd én nek, te bevestigen aan je stoel en maximaal (slaap)comfort dankzij traagschuim.


Toon filters
Cabeau Evolution S3 Reiskussen Indigo Blue
Onze keuze
Cabeau Evolution S3 Reiskussen Jet Black
Onze keuze
Cabeau Evolution S3 Reiskussen Steel Grey
Onze keuze
Cabeau Evolution S3 Nekkussen Cardinal Red
Onze keuze

De eerste nekkussens van Cabeau kwamen in 2009 op de markt. De bedenker is David Sternlight, een voormalig professioneel basketballer. Voor zijn werk moest hij veel reizen en hij vond de meeste reismethodes oncomfortabel, helemaal als lang persoon. Hiervoor moest een oplossing komen en na maanden van ontwikkelen kwam deze er.

Gepatenteerde reiskussens

Wanneer je veel reist is een nekkussen van Cabeau geen overbodige luxe. Het gepatenteerde ontwerp is aan de zijkanten iets hoger, wat ervoor zorgt dat je minder last van je nek krijgt. Je hoofd heeft hierdoor namelijk meer steun. Gemaakt van traagschuim van een hoge kwaliteit. Te stellen door middel van de koordjes en geleverd in wasbare hoes.

Uitvoeringen

Bij Bagageonline vind je de Evolution Classic en Evolution S3 nekkussens. De S3 heeft een nog hoger comfort: deze uitvoering heeft namelijk het zogenaamde Seat Strap systeem. Hiermee kun je je Cabeau kussen aan de vleugels van een vliegtuigstoel bevestigen en voorkom je dat je hoofd naar voren of opzij valt. Beide modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Cabeau nekkussens bestel je bij Bagageonline

Je geniet namelijk van diverse voordelen. Zo heb je je nieuwe nekkussen snel in huis: hebben we je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur ontvangen, dan wordt deze de volgende dag bij je afgeleverd. Verder betaal je geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 25,- met een afleveradres binnen Nederland en België.

Reis je veel? Bespaar dan niet op de kosten van een nekkussen. Auto’s, vliegtuigen, treinen en bussen zijn vaak niet de meest comfortabele plekken, helemaal niet wanneer je urenlang onderweg bent. Een goede nekkussen draagt bij aan meer reiscomfort en kan ervoor zorgen dat je meer uitgerust op de plaats van bestemming aankomt. Let wel: deze nekkussens zijn niet geschikt voor personen onder de 14 jaar.

Bagageonline is officieel dealer van Cabeau. Je kan voor de garantie bij ons terecht en uiteraard ook wanneer je vragen hebt over onze producten of het bestelproces. Ons team van de klantenservice staat voor je klaar. Ze zijn bereikbaar per telefoon, e-mail of chat. Naast nekkussens vind je bij Bagageonline ook toilettassen, beautycases, koffersloten en vele andere reisaccessoires.