9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 19731 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending Gratis retourneren

Kofferriemen

Bescherm uw bagage extra met een bagageriem

Het inpakken van de koffer is vaak al een leuke voorbereiding op een ontspannende vakantie die komen gaat. Wanneer u op vakantie gaat naar een warm oord of een lange trip gaat maken, neemt u vanzelfsprekend de nodige bagage mee. Het is verstandig om niet alleen te kijken naar het soort koffer of tas, maar ook naar de beveiliging. Hoe beschermt u uw koffer tegen diefstal? Bagageonline biedt diverse soorten kofferriemen. Ze zijn niet alleen handig, maar bieden u ook een veilig gevoel wanneer u uw koffer incheckt op het vliegveld. Ook iets voor u? Bekijk hieronder het assortiment en bestel uw kofferriem eenvoudig online.

Toon filters
Sorteer op:

Artikelen 1 tot 16 van 16 in totaal

Sorteer op:

Artikelen 1 tot 16 van 16 in totaal

Veilig reizen: kofferriem

Veel mensen nemen uitgebreid de tijd om hun koffer in te pakken, zodat ze er zeker van zijn dat ze niets vergeten. Maar als die koffer eenmaal ingepakt is, dan verschuift de aandacht zich meestal naar de reis. En dat terwijl het juist belangrijk is om ervoor te zorgen dat uw koffer niet alleen goed ingepakt is, maar ook veilig vervoerd kan worden. Gebruik daarvoor een handige kofferriem. Een kofferriem heeft verschillende functies. U kunt een eenvoudige kofferriem gebruiken voor de herkenbaarheid en om ervoor te zorgen dat uw koffer niet open kan klappen. U kunt echter ook een kofferriem met slot gebruiken, die de koffer niet alleen dicht houdt bij ongelukjes, maar ook voor mensen die bewust proberen uw koffer te openen.

Een kofferriem die niet gemakkelijk open gemaakt kan worden maakt uw koffer tot een minder aantrekkelijke prooi voor dieven. En zo'n handige riem koopt u natuurlijk gewoon bij Bagageonline.be.

Bagageonline.be, ook voor kofferriemen

Bagageonline.be is - zoals de naam al doet vermoeden - dé specialist voor alles wat met bagage te maken heeft. Of het nu gaat om een tas, een koffer of kofferriemen; bij ons vindt u het allemaal. In ons assortiment kofferriemen kunt u onder meer terecht voor merken als Carry On, Line en Samsonite. De riemen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u precies de kleur kunt kiezen die u het mooist vindt of die het beste bij uw koffer past.

Ook voor al uw andere accessoires

Gaat u op reis? Dan is Bagageonline.be uw one-stop-shopping adres voor kofferriemen én meer. Voorkom bijvoorbeeld hoge naheffingen of problemen bij het inchecken door uw koffer vooraf thuis vast te wegen op een handige kofferweegschaal of maak uw koffers extra herkenbaar met behulp van kofferlabels. Zoekt u iets dat u niet kunt vinden? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag verder.