Kofferriemen

Bescherm uw bagage extra met een bagageriem

Het inpakken van de koffer is vaak al een leuke voorbereiding op een ontspannende vakantie die komen gaat. Wanneer u op vakantie gaat naar een warm oord of een lange trip gaat maken, neemt u vanzelfsprekend de nodige bagage mee. Het is verstandig om niet alleen te kijken naar het soort koffer of tas, maar ook naar de beveiliging.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Zorg dat ook uw koffer veilig op reis gaat

U staat er misschien niet bij stil, maar stiekem neemt u vaak toch diverse kostbare spullen mee op vakantie. Veel mensen vergeten echter dat het vergrendelen van de koffer niet altijd voldoende is om diefstal tegen te gaan. Een klein cijferslot of enkel een rits kan er toe leiden dat de koffer open breekt tijdens het transporteren of het slot wordt geforceerd. Een kofferriem van Bagageonline zorgt er voor dat u koffers en reistassen op een veilige manier kan vervoeren. Zeker wanneer u afreist naar de VS is de beveiliging een punt van aandacht. Een TSA slot is hiervoor verplicht. In ons aanbod kunt u ook een kofferriem kopen met TSA slot, speciaal geschikt voor lange afstandsvluchten richting de VS. 

Ruim assortiment bagageriemen

Zoals u van Bagageonline gewend bent is het assortiment van hoogstaande kwaliteit. Het merk Samsonite is rijkelijk vertegenwoordigd en biedt diverse soorten bagageriemen aan. U heeft de keuze uit riemen met en zonder cijferslot. Daarnaast zijn er ook kofferriemen met een TSA slot, speciaal voor reizen naar de Verenigde Staten. De felle kleurtjes zijn niet alleen leuk, maar dienen ook als herkenningspunt zodat u uw koffer snel terug kunt vinden op de bagageband. 

Bestel uw kofferriem online

Bent u op zoek naar een handige en vooral veilige bagageriem voor uw koffer? Bestel deze dan eenvoudig en snel bij Bagageonline. In slechts een aantal klikken bestelt u de riem naar keuze en wordt deze de eerste volgende werkdag bij u afgeleverd. Bent u niet tevreden, dan is retourneren vanzelfsprekend geheel gratis. Geniet van uw aankoop en ga voortaan veilig en vertrouwd op reis. Uw koffer beveiligen tegen diefstal en schade is het beste wat u kunt doen voor een onbezorgde start van uw vakantie!