Bestelproces
Het bestellen van je koffer of tas is nog nooit zo makkelijk geweest. Je kunt alles zelf online bestellen. Bij elke stap in het bestelproces wordt duidelijk omschreven wat de keuzes inhouden.

  • 1 - Kies het product
  • 2 - Vul je adresgegevens in

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling op een ander afleveradres te laten bezorgen, bijvoorbeeld op je werk of bij een vriend(in). Het is niet mogelijk om de bestelling naar een postbus te sturen.

  • 3 - Afrekenen

De laatste stap in het bestelproces is het maken van een betaalkeuze. Al onze betaalmethodes zijn kosteloos.

Na deze stappen gaan we met je bestelling aan de slag. Uiteraard zorgen we er voor dat je bestelling snel bij het afleveradres bezorgd wordt. Je ontvangt ter bevestiging een email met daarin alle gegevens en de factuur. 

Levertijd
Wanneer het artikel op voorraad is wordt je bestelling binnen 1 werkdag verzonden (op werkdagen voor 22:00uur besteld is dezelfde dag verzonden).

Volgen van uw bestelling
Als je bij ons een bestelling hebt geplaatst sturen wij een unieke track-trace link per e-mail. Met deze code kun je online je pakket traceren. 

Verzendkosten
Wij rekenen voor bestellingen vanaf 39 euro geen verzendkosten binnen Nederland en België. Voor bestellingen onder de 39 euro betaal je slechts €3,95 verzendkosten.

Heb je toch nog vragen over de levering van je bestelling? Neem dan contact op met ons op via telefoonnummer 078 480 967 (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur) of stuur een mail naar info@bagageonline.be.