Titan

De meerwaarde van een Titan koffer

Het gewicht van een koffer is steeds belangrijker voor mensen die op vakantie gaan naar het buitenland. Hoe minder zwaar een koffer weegt, hoe meer bagage er mee het vliegtuig in kan. Het is zonder twijfel de koffer van de toekomst. Met de aankoop van een koffer van Titan, kiest u voor een lichtgewicht koffer en kunt u dus veel bagage meenemen in het vliegtuig. Zeker voor een lange vakantie of zakenreis is deze koffer dus zeer geschikt.


Toon filters

Een uitgebreid assortiment Titan koffers

Wij hebben een uitgebreid assortiment met koffers van het merk Titan in onze webshop. Juist ook voor de zakelijke reiziger is dit een aantrekkelijk merk. Naast koffers kunt u bijvoorbeeld ook de keuze maken voor een zakelijke tas of laptop. Welk model koffer u ook koopt, u bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit en u krijgt natuurlijk garantie op uw aankoop. Voor elk budget hebben wij een passende koffer in ons assortiment.

Welke modellen zijn er?

Bij Titan heeft u de keuze uit diverse modellen. Enkele modellen waaruit u een keuze kunt maken zijn bijvoorbeeld Triport, Xenon en Shooting Star. De maximale lengte van een koffer van dit merk bedraagt 76 centimeter. U kunt ook een koffer voor uw handbagage aanschaffen. Het gewicht van de koffers ligt tussen de 2 en 5 kilo. De koffers zijn gemaakt van polyester en polycarbonaat. Bovendien kunt u altijd een kleur kiezen die u het meest aanspreekt. Enkele kleuren koffers die u in ons assortiment aantreft, zijn de kleuren paars, zilver, zwart en grijs. Een bruin of blauw exemplaar behoort ook tot de mogelijkheden.

Aanschaftips bij een koffer

Als u een koffer gaat kopen, is het altijd handig om rekening te houden met een aantal zaken. U wilt namelijk een goede aankoop doen en er lange tijd plezier aan beleven. Wij geven u een aantal tips waar u op kunt letten.

  • Kiest u voor een koffer voor handbagage of ruimbagage?
  • Wilt u een koffer met 2 of 4 wielen? 
  • Hoeveel geld wilt u uitgeven aan een koffer?
  • Welke kleur spreekt u het meeste aan?

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Door een koffer te kopen in onze webshop, profiteert u direct van een aantal belangrijke voordelen. Zo hoeft u bij ons geen verzendkosten te betalen voor de aanschaf van een koffer. Bovendien kunt u bij ons een koffer altijd kosteloos retourneren. Een bestelling heeft u bij ons altijd snel in huis. Wat u vandaag bestelt, wordt de volgende werkdag al thuisbezorgd. Ervaar ook onze voordelen en haal een koffer van dit exclusieve merk in huis. Wij zijn ervan overtuigd dat u bij ons een goede aankoop doet waar u jarenlang plezier aan zult beleven.