Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 18240 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Vrolijke Pick Pack tassen

Misschien ziet u ze wel eens langs komen; kinderen met een vrolijke Pick Pack rugzak. Deze rugzakken zijn niet alleen leuk om te dragen, maar ook leuk om te geven. Ze zijn voorzien van een knallend dessin, bijvoorbeeld van dieren of auto's. Er zijn zelfs rugzakken die helemaal gemaakt zijn in de vorm van een dier, denk aan een lieve panda of een grappige kikker.

Artikelen 1 tot 32 van 49 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 49 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voordelig plezier

De Pick Pack rugzak biedt kinderen een eenvoudige mogelijkheid om elke dag weer met veel plezier naar school te gaan. De tassen zijn ruim genoeg voor een broodtrommeltje en een beker drinken en bijvoorbeeld gymkleding en kunnen daardoor gedurende de hele lagere schoolperiode gebruikt worden. Misschien bevalt de rugzak wel zo goed, dat uw kind er niet eens meer afstand van wil doen!

Gemakkelijk bestellen

Een nieuwe Pick Pack rugzak bestelt u eenvoudig via Bagageonline.be. Bekijk het assortiment en kies uw variant. Doorloop de stappen van het bestelproces en wacht op de bevestiging. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u afgeleverd wordt.