Ontvangen

Verzendkosten buitenland
We rekenen geen verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland.

Voor bestellingen binnen Europa rekenen we wel verzendkosten, op basis van het gewicht van je bestelling. De verzendkosten worden getoond in het besteloverzicht.

Bezorgen op afhaallocatie
Binnenkort is het ook mogelijk om je bestelling te laten bezorgen op een afhaallocatie maar op dit moment kunnen we alleen nog op een particulier adres bezorgen. Ben je niet thuis om je pakket in ontvangst te nemen? Dan kun je een ander afleveradres invullen, bijvoorbeeld het adres van je werk.

Levertijden
Je wilt je bestelling natuurlijk snel in huis hebben. Was alles voorradig op het moment dat je bestelde? Dan verzenden we meteen en kun je de bestelling de volgende dag verwachten. 90% van onze pakketten naar België wordt ook echt de volgende dag bezorgd. Voor Duitsland en andere EU landen geldt een bezorgtijd van 3 – 5 werkdagen.

Levertijd 3-7 werkdagen
Heb je een item besteld met een levertijd van 3-7 werkdagen? Dan ontvang je van ons op de dag van je bestelling een e-mail met de verwachte bezorgdag. Als we daar toch vanaf moeten wijken nemen we contact met je op.

Pakket volgen
Je ontvangt van ons een e-mail met de track&trace gegevens van het pakket. Zo kun je zien wanneer en hoe laat de chauffeur bij je is.