CarryOn Steward

CarryOn Steward

CarryOn heeft met de Steward collectie een mooie serie koffers van polypropyleen neergezet. Veilige driepuntsluiting met TSA slot en comfortabel in gebruik. Verkrijgbaar in diverse kleuren en maatvoeringen.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Steward serie van CarryOn: strak design met mooie kleuraccenten

Met 4 dubbele spinning wielen, een verstelbare trekstang en een boven- en zijhandvat is de Steward comfortabel in gebruik. Je kunt deze koffer goed afsluiten door middel van een driepuntsluiting. Het hoofdslot is een TSA uitvoering waardoor je je geen zorgen hoeft te maken wanneer je koffer aan een douanecontrole wordt onderworpen. Zij hebben namelijk een speciale loper om dergelijke sloten te openen. Je koffer hoeft dan niet geforceerd te worden.

De kleuraccenten aan de buitenzijde van de CarryOn Steward gaan door in de binnenzijde. Dit zie je terug in de ritssluitingen en de inpakriemen. CarryOn koffers hebben een praktische indeling en dat is bij Steward niet anders. De 2 compartimenten worden van elkaar gescheiden door middel van een tussenschot met ritssluiting. Ook de extra opbergvakjes hebben een ritssluiting waardoor je spullen goed van elkaar gescheiden kunnen worden. CarryOn heeft de Steward gemaakt in 3 afmetingen: de handbagage, middenmaat en groot formaat koffer.

Wil je graag een CarryOn Steward bestellen? Dit kan bij Bagageonline

Bestellen bij Bagageonline is eenvoudig en je kunt je CarryOn Steward koffer snel in huis hebben. Kies je favoriete kleur en het noodzakelijke formaat. Wanneer je op werkdagen voor 22:00 uur je bestelling plaatst, wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Je betaalt geen verzendkosten in Nederland en België. 

Als officieel dealer van CarryOn kun je bij ons terecht voor de volledige garantie. Je vindt bij Bagageonline een groot assortiment CarryOn producten. Bekijk gerust ook de andere koffers of de reistassen van dit merk.