9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 20338 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending vanaf € 25 Gratis retourneren

BHPPY

BHPPY koffers: met een opvallende koffer op vakantie

Op vakantie gaan is een feest en om je extra vrolijk te maken zijn er de koffers van BHPPY. Met een BHPPY koffer (spreek uit als: Be Happy) krijg je direct zin in je vakantie. BHPPY koffers zijn er in opvallende kleuren met vrolijke prints erop. Voor iedereen is er altijd wel een kleurrijke koffer. Daarnaast zijn de koffers ook nog eens van hoge kwaliteit en zeer goed geprijsd. Alle reden om een BHPPY koffer online aan te schaffen dus. De vraag rest nog; welke BHPPY koffer kies jij?

Toon filters
Sorteer op:

6 artikel(en)

Sorteer op:

6 artikel(en)

Op vakantie gaan is een feest

De makers van BHPPY (spreek uit als: Be Happy) halen hun inspiratie uit het plezier wat je hebt om op vakantie te gaan. Bij vrijwel alle koffers die ze tot dan toe zagen, vonden ze dat de vrolijkheid en plezier van een vakantie niet terug kwam in de koffer. En dus gingen ze aan de slag. Vrolijke en gekke prints, felle kleuren, en natuurlijk gewoon een kwalitatief goede koffer zijn de basis geweest voor het ontstaan van een BHPPY koffer.

Voor iedereen is er een BHPPY koffer

Bij de koffers van BHPPY valt er genoeg te kiezen. Niet alleen de vrolijke print, maar ook in de maat en in kleuren is genoeg keuze. Gaat u een paar dagen weg, dan kiest u voor de handbagage koffer. Voor zonvakanties zijn er de middelgrote en de grote koffer. Met de vele kleuren combinaties, prints en maten is er een BHPPY koffer voor iedereen. En dat is precies wat de makers van BHPPY koffers voor ogen hadden; een koffer maken voor iedereen.

BHPPY koffers bestellen? Gratis thuisbezorgd!

U kunt hier uw BHPPY koffer online kopen. Ons bestelproces is erg gemakkelijk. Binnen een paar stappen heeft u uw koffer al in huis. Niet alleen gratis thuisbezorgd, maar ook nog eens de volgende dag al in huis. Wij maken het u zo makkelijk mogelijk als het gaat om bestellen van een geschikte koffer. Wanneer u op werkdagen voor 22:00 uur bestelt, heeft u uw koffer de volgende dag in huis. En zelfs dan kunt u de koffer 14 dagen op zicht houden om te zien of echt alles naar wens is. Is de koffer toch niet naar wens? Dan kunt u de koffer gratis retourneren.