Bamex

Bamex koffers: voor iedereen

De koffers van Bamex zien er door hun ronde vorm compact uit en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De shopping trolleys van Bamex is de boodschappenkar van nu, juist door het modern design.


Toon filters

Waarom u kiest voor een Bamex trolley

Gaat uw voorkeur uit naar een lichtgewicht koffer of boodschappenkar? Dan is een trolley of koffer van het merk Bamex een logische keuze. Het is een aankoop waar u jarenlang plezier aan zult beleven. Bovendien is dit merk goed betaalbaar. Juist als u iets minder te besteden heeft, is Bamex een verstandige keuze. U bent altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Bij Bagageonline heeft u de keuze uit een ruim assortiment van koffers en trolleys waar u zeker iets aan heeft.

Ruim aanbod van koffers en trolleys

In de online shop van Bagageonline heeft u altijd de keuze uit een ruim aanbod van koffers en trolleys. Ze zijn gemaakt van polyester of polycarbonaat. U heeft de keuze uit 2 of 4 wielen. Modellen waaruit u kunt kiezen zijn Miami en de Shopping Trolley. Uiteraard heeft u ook de keuze uit verschillende kleuren. Enkele kleuren die u vindt in ons assortiment zijn zwart, rood, groen en blauw. Daarmee is er voor elke smaak een passende koffer of trolley te vinden.

De voordelen van een Bamex boodschappentrolley

Wilt u graag op een efficiënte wijze boodschappen doen? Dan is een Bamex boodschappentrolley een logische keuze:

  • Stevige kar met flexibele wielen; 
  • Lichtgewicht boodschappenkar; 
  • Gemakkelijk neer te zetten; 
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.

Tips voor de aanschaf van een Bamex koffer of trolley

Een Bamex trolley levert u altijd voordelen op. Toch is het slim om ook rekening te houden met een aantal zaken. Zo is deze trolley niet alleen van uitstekende kwaliteit, maar kunt u er ook verre reizen mee maken. Er zijn diverse vakken en inpakriemen aanwezig. U heeft ook de keuze voor trolleys die voorzien zijn van een TSA slot. Daarmee kunt u zorgeloos naar de Verenigde Staten reizen. Zeker als u vaak het vliegtuig instapt, is het slim om hier rekening mee te houden. Denkt u eraan ook een model of kleur te kiezen die u daadwerkelijk aanspreekt. Uiteraard zit er op een Bamex trolley garantie, zodat u altijd contact met ons kunt opnemen, mochten zich problemen of een schade voordoen.

Profiteer ook van de voordelen van Bagageonline

Door een koffer of tas van Bamex te bestellen in onze webshop, profiteert u direct van een aantal voordelen. Zo wordt een bestelling altijd snel bij u thuis afgeleverd. Wij leveren morgen wat u vandaag bestelt. Bij Bagageonline hoeft u ook geen verzend- of retourkosten te betalen. Wilt u een beroep doen op onze klantenservice? Dit kan uiteraard ook. Handig als u een servicevraag heeft of wellicht een advies nodig heeft omtrent de aankoop van een koffer of tas.

Wij wensen u veel plezier toe bij de aankoop van uw nieuwe Bamex trolley en zijn ervan overtuigd dat u dit veel gemak oplevert.