SuitSuit Koffers

Trendy SuitSuit koffers

De koffers van SuitSuit zijn ontworpen vanuit het oogpunt van een vrouw. Koffers zijn veel meer fashion objecten geworden en bij SuitSuit is dit goed terug te zien in de kleuren en vormen die ze gebruiken.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

SuitSuit is een jong merk dat is gestart in 2008. Het bedrijf maakt koffers waar je als vrouw mee gezien wilt worden. Maar de SuitSuit koffercollectie is niet alleen mooi voor het oog, ze zijn ook nog eens van een goede kwaliteit.

Meer over de koffercollectie van SuitSuit bij Bagageonline

SuitSuit heeft een mooie collectie koffers op de markt gezet. Allemaal uitgevoerd als spinner die gemaakt zijn van de lichte materialen ABS of polycarbonaat. Daarmee zijn ze comfortabel in het vervoer. Of je nu op zoek bent naar een handbagage model voor een korte stedentrip of een groot formaat koffer omdat je een paar weken op vakantie gaat, het is allemaal mogelijk. SuitSuit heeft goed geluisterd naar wat een vrouw verlangd van een koffer. Dat richt zich niet alleen op de praktische inrichting met diverse opbergvakjes, maar ook op het design: kleuren en vormen volgens de nieuwste trends.

Bestel SuitSuit koffers bij Bagageonline en betaal geen verzendkosten

Bij Bagageonline begrijpen we goed dat je je koffer graag snel wilt hebben. Het bestelproces in onze shop is eenvoudig en geef je je bestelling op werkdagen voor 22:00 uur door dan wordt deze nog dezelfde dag verstuurd. Je betaalt geen verzendkosten wanneer wij je bestelling af moeten leveren in Nederland, België of Duitsland. Het kan zo wezen dat het product niet helemaal volgens verwachting is. Retour sturen is geen probleem en ook nog eens gratis. Bekijk daarom vooraf goed wat de mogelijkheden zijn en stel indien nodig vragen aan onze klantenservice.

Onze SuitSuit collectie bestaat uit meer dan alleen koffers. Zo vind je bij ons ook diverse SuitSuit tassen.