Bold Banana

Trendy design en praktisch in gebruik.

Bold Banana staat voor plezier, design en een praktisch model rugtas. Dit Nederlandse ontwerp rugtas verovert vele harten en daarmee in no-time heel Europa. In vele kleuren combinaties verkrijgbaar, deze rugtas geeft je positieve energie!


Toon filters

Bold Banana is een Nederlands idee én ontwerp.

Bold Banana maakt simpelweg tassen. Handige rugtassen die nu bij je passen en ook bij de stijl die je overmorgen hebt. Met een verwisselbare front strap, frisse kleuren en een merk dat staat voor positieve vibes en er is voor iedereen.

Bold Banana is een merk uit Eindhoven. Sinds 2017 brengt dit merk jonge, creatieve mensen bij elkaar om de ontwikkeling van het merk vorm te geven. Ze maken tassen van hoge kwaliteit met een verwisselbare front strap. Zo kun je zelf de tas aanpassen om weer een hele nieuwe look te krijgen waar je altijd blij van wordt.

For everyone. And we mean everyone!

Bold Banana wil er zijn voor iedereen. Ze houden van zelfverzekerd zijn en altijd op een positieve manier naar dingen kijken. Dat zie je ook terug in hun tassen. Ze hebben eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met een eigen karakter.

Een duidelijk productie proces bij Bold Banana.

Ze geloven in duidelijkheid over ons proces. De productie gebeurt in China door een BSCI (Business Social Compliance Initiative) gecertificeerd confectieatelier met Nederlands management.

Ontdek de voordelen van Bagageonline

Bagageonline is hét adres voor alle Bold Banana rugtassen. Je betaalt bij ons geen verzendkosten en wij beiden de nieuwste modellen voor de beste prijs. Je hebt bovendien altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag je de tas gewoon terug sturen en ruilen of je geld retour ontvangen. Heb je nog vragen over je Bold Banana rugtas? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag!