Over Bagageonline

Wie is Bagageonline?
Bagageonline is een jonge onderneming die sinds 2006 is begonnen met de verkoop van reisbagage via het internet. We hebben alles in eigen beheer. Van de voorraad (ook voor onze fysieke winkels) tot het inpakken van de bestellingen en de nazorg ervan.

Door het enthousiasme en de inspanningen van het gehele Bagageonline team zijn we erin geslaagd binnen 1 jaar de grootste te zijn op het gebied van tassen en koffers op het internet.

Bagageonline is een eerlijke webshop en dit komt tot uiting in het feit dat Bagageonline het thuiswinkel waarborg is toegekend door thuiswinkel.org. Bagageonline handelt conform de richtlijnen van thuiswinkel.org. Thuiswinkel.org is de grootste overkoepelende organisatie waarbij webshops zich kunnen aansluiten indien zij aan de strenge vereisten voldoen. Deze vereisten staan garant voor een betrouwbare partner en bieden maximale zekerheid voor de consument.

Waar kan ik met mijn vragen terecht?
Wij vinden je mening erg belangrijk en horen graag wat je van Bagageonline vindt en hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Aarzel niet om contact met de klantenservice via info@bagageonline.be op te nemen als je een vraag of opmerking hebt over Bagageonline of over de producten die wij aanbieden. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 078 - 480 967.