Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 17208 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Mooie Saxoline producten

Waarom kiezen voor een saaie koffer, als u ook kunt gaan voor een koffer die zelfs het inpakken voor een reis al leuk maakt? Saxoline is één van de meest herkenbare koffermerken. Saxoline maakt grappige koffers met bijzondere prints. Denk bijvoorbeeld aan een koffer die helemaal voorzien is van grappige afbeeldingen van honden of uiltjes, of een koffer met een prachtige Engelse 'cab' erop. U kunt het zo gek niet bedenken, of u vindt het in het assortiment van Saxoline.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

U koopt uw nieuwe Saxoline koffers natuurlijk via Bagageonline.be, dé online specialist in bagage. Of het nu gaat om koffers, reistassen, rugtassen, gewone tassen of bijvoorbeeld schooltassen: bij Bagageonline.be vindt u altijd precies wat u zoekt.

Pionier in geprinte koffers

De uitstraling van Saxoline koffers is het meest opvallende kenmerk van koffers van dit merk. Saxoline is al meer dan 30 jaar wereldleider op het gebied van koffers en was destijds het eerste merk dat koffers met een print leverde. Inmiddels heeft het merk een stevige reputatie opgebouwd bij veel verschillende reizigers. Wereldreizigers, zakelijke reizigers én 'gewone' vakantiegangers. Saxoline is van oorsprong een Duits merk en heeft zich in de eerste instantie vooral gericht op Europese landen. Inmiddels is het merk haar horizon echter aan het verbreden en ligt de focus steeds meer op andere werelddelen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Onlangs werd het merk gelanceerd op de Filipijnen, waar het direct een succes werd. Niet vreemd, want wie wil er nu geen mooie, trendy koffer? Bij Bagageonline.be ziet u bovendien dat koffers van Saxoline ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden: ze zijn betaalbaar, duurzaam en bieden alle ruimte die u nodig hebt. Meteen zelf kennismaken met Saxoline? Plaats dan vandaag nog uw bestelling. Wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u wordt thuisbezorgd.