Samsonite X-Blade 4.0

Lichtgewicht, maar X-tra sterk: de Samsonite X-Blade 4.0

De X-Blade 4.0 serie van Samsonite is een klassieker. Deze 4.0 versie biedt nog meer modellen, functies en opbergruimte dan zijn voorgangers. Sterke koffers en tassen met een groot volume, waarbij niet is ingeleverd op de sterkte.


Toon filters
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

De X-Blade 3.0 collectie van Samsonite

Met een collectie bestaande uit spinners, uprights, kledingtassen, reistassen, beautycase, toilettassen, laptoptassen en schoudertassen heeft Samsonite de X-Blade 3.0 serie ruim opgezet. Ook in deze versie zijn de X-vormige accenten weer terug te zien. De sloten van de uprights, spinners en reistassen zijn voorzien van een TSA functie. De handbagage modellen voldoen aan de IATA norm. Verder bij een aantal modellen mooie extra’s als uitneembare linnentas en kledinghoes. Het design en de vele functies zorgen ervoor dat de X-Blade 3.0 collectie van Samsonite geschikt is voor zakelijk en privé gebruik.

Bestel Samsonite X-Blade 3.0 bij Bagageonline

Wilt u een product van de X-Blade 3.0 collectie bestellen? Bij ons bent u aan het goede adres. Als officieel dealer van Samsonite hebben wij bij Bagageonline de complete X-Blade 3.0 collectie. Eenvoudig te bestellen en snel in huis. Onze klantenservice staat voor u klaar wanneer u vragen heeft over onze producten.