Bagageonline: 9.4 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.4 van 10 beoordeeld door 16090 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Bestel een Samsonite Aeris kofferGaat u binnenkort op vakantie en heeft u hiervoor een comfortabele en ruime koffer nodig? Dan is een Samsonite Aeris koffer wellicht iets voor u. Dit is een betrouwbare, stevige hardschalige koffer waar u jaren plezier aan kunt beleven. Daarmee verzekert u zichzelf van een comfortabele en prettige vakantie, ongeacht de plaats van uw bestemming. Deze koffer koopt u in de online shop van Bagageonline.be. Daardoor profiteert u ook direct van veel voordelen.

Artikelen 1 tot 17 van 17 in totaal

Artikelen 1 tot 17 van 17 in totaal

Een uitgebreid assortiment aan comfortabele koffersBij Bagageonline.be heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment van Samsonite Aeris koffers. Dit merk koffer is verkrijgbaar in 3 verschillende formaten. Verder heeft u de keuze uit de kleuren rood, zwart, paars, geel, groen en blauw. Het gewicht van de koffers varieert tussen de 4 en 6 kilo en u kunt kiezen uit een model met 2 of 4 wielen. Kortom, voor elke vraag naar een comfortabele koffer, is er een passend aanbod te vinden in de webshop van Bagageonline.be.

De voordelen van een Aeris Samsonite kofferDe aankoop van een Samsonite koffer van Aeris, brengt diverse voordelen met zich mee. Zo is de koffer gemakkelijk te verplaatsen dankzij de handige wieltjes aan de onderkant. De koffer is voorzien van een eenvoudige trekstang en heeft eveneens een combinatieslot met TSA-functie. Daarmee kan de koffer zonder problemen worden geopend bij een eventuele veiligheidscontrole. Genoeg voordelen dus om een exemplaar in huis te halen en er veilig mee op vakantie te gaan.

Tips bij de aankoop van een kofferVoordat u daadwerkelijk een koffer aanschaft, heeft u zichzelf waarschijnlijk al het een en ander aan vragen gesteld. Onderstaande vragen kunnen u daar vast en zeker nog een beetje bij helpen:

  • Welke kleur spreekt u het meeste aan? 
  • Wilt u een koffer met 2 of 4 wielen? Wat is de prijs die u hieraan wilt uitgeven? 
  • Welk formaat koffer is gewenst? 
  • Heeft u ook wensen omtrent het gewicht van de koffer?

Bestel en profiteer van veel voordeel bij Bagageonline.beNatuurlijk wilt u ook profiteren van onze voordelen als u een koffer aanschaft bij Bagageonline.be. Dit is niet heel lastig, want direct als u een bestelling plaatst, geniet u al van onze voordelen. Zo leveren wij een bestelde koffer snel bij u thuis. Als u vandaag bestelt, heeft u de koffer morgen in huis. U hoeft geen verzendkosten te betalen en ook eventuele retourkosten neemt Bagageonline.be voor haar rekening. Vindt u het prettig om een advies te ontvangen voordat u een koffer koopt of heeft u een servicevraag? Neemt u gerust contact op met onze klantenservice. Wij wensen u veel vakantieplezier toe met de aankoop van een nieuwe koffer. Het moet geen probleem zijn om al uw bagage in dit koffermodel mee het vliegtuig in te nemen!