Salzen

Salzen: duurzame rugzakken

Met oog voor milieu en op weg naar een PFC vrije wereld produceert SALZEN backpacks met een minimalistische uitstraling, maar met een maximale functionaliteit. Hun motto 'work is not a place anymore' geeft aan dat ze gaan voor rugzakken met zowel de functie werk als plezier.


Toon filters
Salzen Sleek Line Leather Plain Backpack Aligned Smoke
- 50%

Het nieuwe normaal

Business en casual lopen steeds meer in elkaar over. Salzen is een aanjager van deze trend. Mede door hun designs en functionaliteiten hebben ze ervoor gezorgd dat rugtassen in het zakelijke circuit prima gedragen kunnen worden. En eigenlijk is een rugtas ook uitermate geschikt voor zakenmensen: je hebt immers beide handen vrij wanneer je onderweg bent.

Voor de zakenman en -vrouw van nu

Eén van de handige functionaliteiten van Salzen rugzakken is dat de schouderbanden zo zijn gemaakt dat je kleding niet kreukt. Je komt dus goed gekleed bij je klanten aan. Verder hebben de tassen strakke designs en een indeling die uitstekend inspeelt op de wensen van de zakenwereld. Er is ruimte voor A4 documentatie, een gewatteerd laptopvak, verborgen vakje met RFID bescherming en voorzien van smart sleeve voor eenvoudige bevestiging aan een trolley.

Duurzaamheid

Bij Salzen hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Bij het produceren van hun tassen denken ze aan mens en milieu. Zo is de binnenvoering van hun tassen gemaakt van gerecyclede PET flessen. Hun stoffen zijn PFC vrij. PFC werd voorheen veel gebruikt om tassen water- en vuilafstotend te maken, maar deze chemische stof is erg schadelijk voor mens en milieu. Verder werken hun fabrieken in Vietnam volgens de Europese wetgeving zodat het personeel onder goede omstandigheden werkt. Salzen heeft diverse lidmaatschappen en certificaten die hun duurzaamheid bewijzen.

De collectie Salzen tassen bij Bagageonline

Welkom bij Bagageonline! We hopen je te kunnen helpen met je zoektocht naar een nieuwe tas, koffer of (reis)accessoire. Wellicht heb je al gezien dat we officieel dealer zijn van vele merken, waaronder Salzen. Het voordeel is dat je hierdoor voor de garantie bij ons terecht kunt. Hebben de rugzakken van dit merk je interesse gewekt? Bestellen is eenvoudig en je kunt je nieuwe aanwinst snel in huis hebben. Onze stelregel is namelijk: op werkdagen voor 22:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Voor bestellingen boven de € 25,- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland en België.

In onze online shop willen we je een zo compleet mogelijk beeld geven van de producten door middel van (detail)foto’s en gespecificeerde productomschrijvingen. Blijf je met vragen zitten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Niet alleen jijzelf, maar ook wij zijn er bij gebaat dat je een product ontvangt die aan je wensen voldoet. Mocht achteraf overigens blijken dat het toch niet helemaal naar wens is, omdat je bijvoorbeeld liever een andere kleur of maat wilt: retourneren is gratis en je bestelt net zo eenvoudig het juiste exemplaar!