Classic Flight

De Rimowa Classic FlightAls u een koffer koopt, is het wel zo prettig als deze van een goede kwaliteit is. Een koffer die uitstekend aan deze eis voldoet, is een koffer van het merk Rimowa Classic. Deze koffer staat bekend om de aluminium omhulzing en ribbel structuur. Het is een koffer die geschikt is voor een zakenreis of een zonvakantie in het buitenland. Ongeacht de aard van uw bezoek aan het buitenland, weet u met dit merk direct op te vallen en biedt deze koffer tevens de perfecte bescherming voor uw bagage.

Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ruim assortiment met koffersVoor de aankoop van een Rimowa Classic Flight, bent u bij Bagageonline.be aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod van dit model koffers waaruit u een keuze kunt maken. Laat u daarom inspireren door ons veelzijdige aanbod en neem direct een kijkje. Er zal vast en zeker een koffer van uw smaak tussen zitten. U heeft de keuze uit verschillende formaten. U heeft de keuze uit een zilver of aluminium kleur en u beslist welk slot u wilt. U kunt kiezen uit een cijferslot en TSA slot.

De meerwaarde van een Rimowa Classic Flight CabinDe Rimowa Classic Flight Cabin levert u altijd voordelen op. Deze koffer is niet alleen voorzien van een TSA slot, maar heeft bovendien een trekstang die in hoogte verstelbaar is. De koffer voldoet aan de IATA maten en mag daarom probleemloos het vliegtuig in. Uiteraard is de koffer aan de binnenkant ook voorzien van de nodige opbergruimte. U kunt er gemakkelijk al uw bagage in kwijt. Daarmee doet u een aankoop waar u lang plezier aan zult beleven

Tips bij de aankoop van een kofferAls u kiest voor de aanschaf van een Rimowa Classic Flight, is het belangrijk rekening te houden met een aantal zaken. Stel uzelf daarom de volgende vragen:

  • Voldoet de koffer aan al uw wensen qua formaat en opbergruimte? 
  • Welke kleur spreekt u het meeste aan? 
  • Kiest u voor 2 of 4 wielen? 
  • Gaat uw voorkeur uit naar een cijferslot of TSA slot?

Wat zijn de voordelen van bestellen bij Bagageonline.be?Welke koffer u van dit merk ook kiest, bij Bagageonline.be profiteert u altijd van veel voordeel. Zo geniet bij ons altijd van een snelle levering en hoeft u bovendien geen verzendkosten te betalen. Verder nemen wij ook retourkosten voor onze rekening, mocht u toch niet geheel tevreden zijn over uw aankoop. Wilt u graag een beroep doen op onze klantenservice? Dit kan altijd als u een servicevraag heeft over bijvoorbeeld de garantie, of als u een professioneel advies wenst bij uw aankoop. Wij hopen samen met u dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe koffer en wensen u dan ook een fijne vakantie of goede zakenreis!