Myomy Tassen

Myomy tassen

Sinds 2007 maakt dit Nederlands merk duurzame tassen van leer. De duurzaamheid is de rode draad door het gehele productieproces. Voor hun medewerkers willen ze ook het beste en dit doen ze door zich te richten op de volgende 3 pijlers: eerlijk inkomen, onderwijs en gezondheid.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wanneer je investeert in mensen, investeren ze ook in jouw (bedrijf) en bij Myomy daarmee ook in een betere wereld. Ze werken alleen maar met gecertificeerde looierijen en willen ze energieverbruik zoveel mogelijk reduceren. Uiteraard werken ze bij Myomy ook met gerecycled materiaal.

Tassen van Myomy

De tassen van dit merk van Nederlandse bodem zijn ontworpen met een missie ‘to do good’. Vandaar hun volledige naam: Myomy Do Goods. En het goed doen, begon met hun inmiddels iconische My Paper Bag, wat een duurzaam alternatief is voor de wereldberoemde papier zak. Ze willen de wereld beter maken door mooie producten te maken. Om dit te kunnen realiseren moet je de samenwerking aan gaan met de juiste partijen. En dit hebben ze bij Myomy gedaan. Hun tassen worden gemaakt onder duurzame omstandigheden, waarbij wordt gelet op zo min mogelijk energieverbruik en het personeel dat onder goede omstandigheden aan het werk is. Dit gaat verder dan alleen een eerlijk loon. Denk ook aan scholing en veiligheid op de werkvloer. De Myomy tassen hebben mooie, strakke designs en zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Uitstekende kwaliteit waardoor de Myomy tassen prima dagelijks gebruikt kunnen worden.

Bestel Myomy tassen online bij Bagageonline

Je vindt bij ons een mooie collectie Myomy tassen. Denk aan schoudertassen, cross-body tassen en handtassen. We zijn officieel dealer, dus je kunt voor de garantie bij ons terecht. De tassen van Myomy zijn van een uitstekende kwaliteit en je hebt er jarenlang plezier van. Mocht je vooraf vragen hebben, stel ze dan gerust aan onze klantenservice.

Bestel bij Bagageonline op werkdagen voor 22:00 uur en je hebt je nieuwe Myomy tas de volgende dag al in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de € 25,-. Tas geleverd gekregen, maar had je toch liever een ander model gehad? We bieden de mogelijkheid om gratis te ruilen en retourneren.