Myomy

Stijlvolle Myomy tassen

Met hun duurzame tassencollecties wil het Nederlandse Myomy bijdragen aan een betere wereld. Dit begint al bij het productieproces. Ze gaan samenwerkingen aan met fair trade organisaties en richten zich op 3 pijlers: eerlijk inkomen, onderwijs en gezondheid voor hun medewerkers.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Daarnaast zijn ze altijd op zoek naar de meest duurzame materialen. De verwerking van het leer wordt gedaan door een gecertificeerde looierij die strak wordt gecontroleerd op alle milieuregels. Verder recyclen ze zoveel mogelijk en willen ze energiegebruik reduceren door van het zonlicht gebruik te maken tijdens de natuurlijke droogprocessen.

Myomy tassen

Mooie brede collectie tassen met de My Paper Bag als absoluut icoon. Deze tassen worden met de hand gemaakt in India volgens het eerder genoemde duurzame productieproces. Maar de tassen van Myomy zijn zoveel meer dan dat. Ze hebben strakke, maar functionele designs en zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen: onder andere schoudertassen, cross-body tassen en handtassen. Verder kun je bij ons ook terecht voor portemonnees. Wanneer je een Myomy tas of portemonnee koopt, heb je niet alleen een hele mooie, kwalitatieve tas of portemonnee, maar je draagt ook een beetje bij aan het verbeteren van de wereld. En alle kleine beetjes helpen!

Voor Myomy shop je bij Bagageonline

Op zoek naar mooie, modieuze leren tassen? Bekijk dan onze Myomy collectie. Heb je vragen over deze producten, stel ze dan gerust aan onze klantenservice. Bestel op werkdagen voor 22:00 uur en je Myomy tas kan de volgende dag al in huis zijn! Gratis verzending vanaf € 25,- binnen Nederland, België en Duitsland. Kies voor duurzaamheid en kwaliteit met een tas of portemonnee van Myomy. Bagageonline is officieel dealer, dus je kunt voor de volledige garantie bij ons terecht.