MyK

MyK.

Bij Bagageonline vind je een prachtige collectie MyK tassen en accessoires. MyK tassen herken je aan de strakke, minimalistische ontwerpen en gemaakt van zacht en karakteristiek leer. Ze richten zich op de vrouw die niet teveel wil opvallen, maar wel zelfvertrouwen heeft en wil uitstralen.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Maaike Koemans is de oprichtster van MyK. In haar ontwerpen maakt ze gebruik van de kracht van eenvoud. Functionele tassen en accessoires van zacht leer. Leer dat bij veelvuldig gebruik gaat “leven”. Je krijgt uiteindelijk dus een unieke tas!

Wees de beste versie van jezelf met MyK

MyK tassen zijn verkrijgbaar in diverse, rustige kleuren en gemaakt van zacht leer. Dit leer moet je niet alleen kunnen zien, maar ook kunnen ruiken en voelen. Dit komt doordat het leer niet volledig is afgedekt waardoor de natuurlijke eigenschappen van het materiaal heel goed behouden blijven.  Ze hebben diverse soorten tassen: shoppers, rugtassen en schoudertassen in diverse formaten.

Bestel je nieuwe MyK tas of portemonnee eenvoudig bij Bagageonline

Je nieuwe MyK aanwinst kan snel in huis zijn: bestel op werkdagen voor 22:00 uur en de volgende dag kan al op het gewenste adres geleverd worden. Heb je vragen over onze MyK producten of ons besteltraject? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Voor welke MyK tas ga jij?