HJ de Rooy

Waarom u kiest voor het merk HJ de Rooy

Wilt u graag een portemonnee van een exclusief merk op zak hebben? Dan kunt u met een portemonnee van het merk HJ de Rooy uitstekend uit de voeten. Daarmee voldoet u niet alleen aan de actuele trends, maar verzekert u zich tegelijkertijd van lederwaren van uitstekende kwaliteit. Gebruiksgemak en duurzame materialen zijn opvallende eigenschappen die toebehoren aan dit merk. U doet dan ook een aankoop waar u jarenlang plezier aan zult beleven.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een uitgebreid assortiment met HJ de Rooy lederwaren

De portefeuilles van HJ de Rooy zijn verkrijgbaar in diverse soorten, modellen, maten en kleuren. Enkele kleuren waaruit u een keuze kunt maken zijn bijvoorbeeld zwart, rood en bruin. De portemonnees zijn er voor elke prijsklasse. Dus ook als u een minder groot budget heeft, kunt u een luxe portefeuille aanschaffen van dit exclusieve merk. Er is een uitgebreid aanbod waaruit u een keuze kunt maken.

Welke modellen zijn er allemaal van een HJ de Rooy portemonnee?

Enkele modellen waaruit u een keuze kunt maken zijn Amsterdam en Toronto. Deze zijn verkrijgbaar in diverse maten. De Amsterdam modellen zijn gemaakt van Italiaans leer en bieden voldoende ruimte voor uw pasjes en geld. De Toronto modellen zijn eveneens gemaakt van Italiaans leer. Uiteraard is het leer van de beste kwaliteit. Daarmee doet u een aankoop waar u zeker veel plezier aan zult beleven. Bovendien is het hebben van een portemonnee natuurlijk ook gewoon erg handig.

Waar let u op bij de aankoop van lederwaren?

Een portemonnee is een kostbare aankoop. U wilt er zolang mogelijk mee doen, zonder dat u hoeft te vrezen dat deze snel kapot gaat. U kunt hier zelf invloed op uitoefenen. Voordat u een bestelling plaatst, is het daarom slim om na te gaan wat uw wensen precies zijn:

  • Hoe groot mag de portemonnee zijn? 
  • Hoeveel geld wilt u uitgeven aan uw nieuwe aankoop? 
  • Welk model wenst u?
  • Welke kleur is gewenst?

Profiteer van de voordelen van Bagageonline.be

Lederwaren bestellen in de online shop van Bagageonline.be levert u altijd veel voordelen op. Zo hoeft u bij ons bijvoorbeeld geen verzendkosten te betalen. Een artikel waar u niet geheel tevreden over bent, kunt u gratis retourneren. Wij brengen hiervoor geen kosten in rekening. Bovendien heeft u een bestelling altijd snel in huis. Heeft u een servicevraag of wilt u graag een advies ontvangen? Onze klantenservice staat op werkdagen altijd voor u klaar. Neemt u dan ook gerust contact op met de klantenservice van Bagageonline.be.

Bewaar al uw belangrijke pasjes, geld en andere kleine accessoires in een portemonnee van dit exclusieve merk. U kunt er uitstekend mee voor de dag komen. Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe aankoop.