Exentri

Exentri: Noorse functionaliteit

Het idee achter de functionele Exentri portemonnees ontstond in 1999. Het gebruik van creditcards en pasjes werd steeds gebruikelijker en twee jonge Noorse mannen werden zich bewust van de groeiende vraag naar een moderne portemonnee. Een portemonnee die klaar was voor deze nieuwe manier van dagelijks gebruik.


Toon filters
Geen producten gevonden voor deze selectie.
De mannen maakten het hun missie was om een kleine, praktische en logische portemonnees te creëren die een klassieke stijl combineert met hedendaagse behoeften. Zo maakten ze de portemonnees met ruimte om pasje op te bergen, maar ook notities en het belangrijkste van alles, directe toegang tot de portemonnee.

Exentri; kwaliteitsportemonnees voor mannen en vrouwen

Na vele testrondes ontwikkelde Exentri een uniek systeem, waarbij de portemonnee slank en stijlvol en tegelijkertijd zeer functioneel was. Door de jaren heen is die passie onverminderd en het Exentri merk maakt innovatieve kwaliteitsportemonnees voor zowel mannen als vrouwen.

Exentri–portemonnees met RFID/NFC Block tegen skimmen

Bijzonder aan de Excentri portemonnees is dat de portemonnees een RFID Block hebben. Dit betekent dat de portemonnee een RFID blokkerende nylon bevat, aan beide buitenzijden onder het leer, dat pasjes beschermt tegen skimmen. Toch heeft u zelf gemakkelijk toegang tot de pasjes en haalt u met één beweging uw creditcard tevoorschijn.

Naast deze fijne eigenschappen bevat de portemonnee handige vakken voor maximaal drie pasjes per compartiment, een apart vak voor notities en bonnetjes en een klein steekvakje voor tickets. De portemonnees van Exentri zijn vervaardigd uit echt leer en voorzien van een roestvrijstalen sluiting. Omdat de Exentri wallet wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking is hij daardoor ook zeer geschikt als cadeau!

Geniet van de voordelen van Bagageonline

Bagageonline is officiële dealer van Exentri. Dit betekent dat u de nieuwste portemonnees van Exentri op Bagageonline vindt. Daarnaast biedt Bagageonline u aantrekkelijke prijzen, garantie en extra voordelen. Zo betaalt u binnen Nederland, België en Duitsland geen verzendkosten. Daarnaast heeft u altijd een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze periode mag u het product gewoon terug sturen en ruilen of uw geld retour ontvangen. Heeft u nog vragen over uw Exentri product? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!