Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17825 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Hoogwaardige reistassen van Ellehammer

Als u op reis gaat, dan wilt u zich natuurlijk alleen bezig houden met de belangrijke zaken: uw bestemming, de dingen die u daar moet of wilt doen, enzovoorts. Vanzelfsprekend moet er ook op verschillende praktische details gelet worden. Wanneer gaat uw vlucht? Bij welke gate moet u zijn? Hoe komt u na de landing op de plek van bestemming? Waar u waarschijnlijk niet mee bezig wilt zijn is het formaat van uw koffer, of nog erger: of uw koffer uw bagage wel goed genoeg beschermt.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Met Ellehammer hoeft u daarvoor in ieder geval niet bang te zijn. De reistassen van Ellehammer zijn gemaakt om lang mee te gaan. Voor de productie wordt gebruik gemaakt van een heel duurzame stof, die bijna niet kapot te krijgen is. Handig, want dat betekent dat u zich daar totaal geen zorgen over hoeft te maken. Ook is het fijn om te weten dat de koffers van Ellehammer - waar dat aangegeven is - voldoen aan de formaateisen die door de meeste luchtvaartmaatschappijen gesteld worden.

Waar koopt u Ellehammer?

De mooiste koffers en tassen van Ellehammer hoeft u niet helemaal in Denemarken te kopen, waar het merk vandaan komt. Daarvoor kunt u gewoon terecht in Nederland, bij Bagageonline.be. Daar kunt u in een handomdraai het assortiment tassen bekijken en uw keuze maken. Heeft u vragen over een specifieke tas? Dan kunt u daarover natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Heeft u een tas snel nodig, het liefst de volgende dag al? Dan adviseren wij u om goed te kijken naar de beschikbaarheidsinformatie die bij elk artikel wordt aangegeven. Als uw Ellehammer tas op voorraad is en u plaatst uw bestelling voor 22:00, dan zorgen wij ervoor dat deze de volgende dag al bij u thuis afgeleverd wordt. En dat gebeurt gratis, mits het in Nederland, Belgiƫ of Duitsland is.

Ook voor tal van andere merken

Bij Bagageonline.be kunt u niet alleen profiteren van een enorm aanbod aan Ellehammer tassen en koffers, maar ook van veel aanbiedingen van andere merken. Bekijk bijvoorbeeld altijd even de Sale afdeling, waar altijd verschillende producten verkrijgbaar zijn met aantrekkelijke kortingen.