9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 20308 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending vanaf € 25 Gratis retourneren

Converse

Converse tas: kwaliteit sinds 1908

Weinig merken weten zo lang een toppositie vast te houden als Converse. Steeds als het lijkt alsof het merk weer op de achtergrond verdwijnt, krijgt het weer een impuls. En dat is in het geval van Converse ook helemaal verdiend. Dit merk zag namelijk al in 1908 het levenslicht en is daarmee een echte klassieker. Het bedrijf werd gestart door Marquis Mills Converse, die tot dan toe een gerespecteerde manager was bij een andere schoenenfabriek. Hij opende de Converse Rubber Shoe Company, een bedrijf dat zich richtte op de ontwikkeling van rubberen schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Amper twee jaar later lag de productie al op 4.000 exemplaren per dag.

Toon filters
Sorteer op:

Artikelen 1 tot 32 van 48 in totaal

Sorteer op:

Artikelen 1 tot 32 van 48 in totaal

Van schoenen naar Converse tassen

Hoewel Converse duidelijk een vliegende start maakte, gaat de geschiedenis van het merk niet alleen maar over rozen. De Tweede Wereldoorlog zorgde ervoor dat de focus verschoof naar het ontwikkelen van kleding voor het leger en werd langzaam maar zeker een icoon. In de jaren '70 veranderde dat. Er stonden steeds meer concurrenten op, waardoor het lastig werd om op te blijven vallen. Langzaam maar zeker moest het merk aan populariteit inleveren en dat leidde in 2001 zelfs tot een faillissement. Voor veel merken had dat een doodsteek geweest, maar Converse bleek nog niet klaar; er werd een doorstart gemaakt en de schoenen kwamen weer op de markt, wonnen aan populariteit en lieten het merk weer groeien. Daarnaast werden er ook Converse tassen ontwikkeld, waardoor fans nog meer keuze kregen.

Converse tassen kopen

Deze Converse tassen zijn tegenwoordig over de hele wereld verkrijgbaar, net als de bijpassende schoenen. Voor een breed assortiment kunt u bij Bagageonline terecht. Wij bieden veel verschillende modellen en kleuren Converse tassen, om zo in elke behoefte te kunnen voorzien. Of het nu gaat om een schooltas of gewoon een leuke tas om mee naar de stad te gaan: bij Bagageonline scoort u altijd. Bestellen is eenvoudig en erg veilig; als u niet helemaal tevreden bent over wat u gekocht hebt, dan kunt u dit binnen 14 dagen altijd ruilen of terugsturen. Wij willen gewoon dat u tevreden bent!