Bagageonline: 9.5 van 10 op Trustpilot
Bagageonline: 9.5 van 10 beoordeeld door 17814 reviews op Trustpilot stars
Gratis verzending
Gratis retourneren
078 480 967 (ma t/m za: 9-18 uur)

Exclusieve Claymore koffers

U koopt uw nieuwe Claymore koffers natuurlijk via Bagageonline.nl, uw online specialist in bagage. Of het nu gaat om koffers, reistassen, rugtassen, gewone tassen of bijvoorbeeld schooltassen: bij Bagageonline.nl vindt u altijd precies wat u zoekt. Wij bieden een volledige assortiment Claymore koffers in diverse prints. Claymore beidt de reiziger gemak en kwaliteit in een eigentijdse koffer.

Artikelen 1 tot 22 van 22 in totaal

Artikelen 1 tot 22 van 22 in totaal

U koopt uw nieuwe Claymore koffers natuurlijk via Bagageonline.be, dé online specialist in bagage. Of het nu gaat om koffers, reistassen, rugtassen, gewone tassen of bijvoorbeeld schooltassen: bij Bagageonline.be vindt u altijd precies wat u zoekt!

Voor iedereen is er een Claymore koffer

Bij de koffers van Claymore valt er genoeg te kiezen. Niet alleen de gevarieerde prints, maar ook in de maat en in kleuren is genoeg keuze. Gaat u een paar dagen weg, dan kiest u voor de handbagage koffer. Voor zonvakanties zijn er de middelgrote en de grote koffers van Claymore. Met de vele kleuren combinaties, prints en maten is er een Claymore koffer voor iedereen!