9.5 van 10 op Trustpilot
9.5 van 10 OP TRUSTPILOT: 20338 reviews
Voor 22:00 uur besteld, is morgen in huis! Gratis verzending vanaf € 25 Gratis retourneren

Case Logic

Case Logic tassen: het begin

Toen men in het Amerikaanse Boulder in Colorado besloot om twee opbergdozen voor cassettebandjes te ontwikkelen, kon niet voorzien worden dat 'Case Logic', de merknaam waaronder dat gebeurde, binnen relatief korte tijd zou uitgroeien tot een enorm succes. De opbergsystemen worden nog steeds gemaakt, hoewel de cassettebandjes inmiddels plaats hebben gemaakt voor cd's en dvd's. En het assortiment is daarnaast flink uitgebreid.
Toon filters
Sorteer op:

Artikelen 1 tot 31 van 31 in totaal

Sorteer op:

Artikelen 1 tot 31 van 31 in totaal

Case Logic laptoptassen: het begin

Toen men in het Amerikaanse Boulder in Colorado besloot om twee opbergdozen voor cassettebandjes te ontwikkelen, kon niet voorzien worden dat 'Case Logic', de merknaam waaronder dat gebeurde, binnen relatief korte tijd zou uitgroeien tot een enorm succes. De opbergsystemen worden nog steeds gemaakt, hoewel de cassettebandjes inmiddels plaats hebben gemaakt voor cd's en dvd's. En het assortiment is daarnaast flink uitgebreid. Inmiddels is Case Logic namelijk uitgegroeid tot wereldwijd producent van opbergsystemen en reisproducten. Iedereen komt er vroeg of laat wel mee in aanraking. Hebt u een nieuwe laptop? Dan is een hoes van Case Logic een goede oplossing. En dat geldt niet alleen voor laptops, maar ook voor andere geavanceerde apparaten.

Design en functionaliteit

Case Logic drijft op twee peilers: design en functionaliteit. Iets moet er mooi uitzien; u zult het immers regelmatig gebruiken en dan is het prettig om goed voor de dag te komen. Functionaliteit is echter minstens zo belangrijk. Juist omdat Case Logic-producten vaak gebruikt worden om elektrische apparatuur in te vervoeren, is het belangrijk om er zeker van te zijn dat alles ook daadwerkelijk goed opgeborgen is. Ook een goede bescherming valt onder functionaliteit. Daarom zijn Case Logic-producten op de juiste plekken voorzien van extra beschermend materiaal, zodat alles wat erin bewaard wordt ook tegen een stootje kan. Mocht er dan iets mee gebeuren, dan hoeft u niet bang te zijn dat uw apparatuur onherstelbaar beschadigt.

Bestellen bij Bagageonline.be

Een zeer uitgebreid assortiment met producten van Case Logic vindt u natuurlijk bij Bagageonline.be, dé online specialist in (reis)tassen en bijbehorende accessoires. We begrijpen dat het lastig kan zijn om het juiste product te vinden, zeker als er zoveel keuze is. Daarom maken we het makkelijk: wij zorgen er altijd voor dat de meest populaire producten in het assortiment te vinden zijn én helpen bij het zoeken. Aan de linkerkant van de pagina ziet u een rij met filteropties. Door aan te geven welk materiaal, welke kleur of welk model uw voorkeur heeft, kunt u steeds gerichter selecteren welke producten u te zien wilt krijgen. Verfijn uw selectie en kies zo uw ideale Case Logic item!